Zdravi pokloni za Božić

Stigao je prosinac, doba kada razmišljamo o najboljim darovima, idealnim sitnicama kojima ćemo razveseliti sebe i svoje najmilije te potvrditi poznatu uzrečicu: ”Davanje je bolje nego primanje.” Šuškavi papiri, slatko iščekivanje i zadovoljni osmjesi dio su nezaobilazne blagdanske euforije, no kada govorimo o savršenim poklonima, postavlja se pitanje što je zaista važno i nama, ali i onima koje volimo?  

U današnjem modernom načinu života, kada se iza svakog ugla kriju skriveni uzroci bolesti (kronični stres, nezadovoljstvo, usamljenost, jednolična i nutritivno siromašna prehrana, industrijski uzgoj hrane, zagađenje, dugotrajno sjedenje i nedostatak tjelovježbe…), ono što najviše želimo za one koje volimo jest upravo – zdravlje.

Zdravlje je najveći poklon i najvažnija stvar u našim životima. Ono je preduvjet za sve ostalo što nam je važno u životu poput prijateljstva, obitelji, ljubavi, karijere, ali i svih naših snova.

I sama briga za voljene osobe i ljubav koju im iskazujemo kreće od brige za njihovo zdravlje – bilo da se radi o djeci, voljenoj osobi, prijateljima ili roditeljima.

Odaberite zanimljive, ali zdrave poklone

Stoga, zašto ove godine ne biste voljenim osobama poklonili zanimljive, praktične, ali i zdrave poklone koji će im pružiti više energije i imuniteta, bolje raspoloženje, a u konačnici i bolji izgled?

Prijedlozi poklona za ljubitelje zdrave hrane

Prehrana je najvažnija za zdravlje i opće stanje organizma pa ljubitelju zdrave hrane odaberite praktične poklone poput blendera za zdrave smoothie-je, dehidratora hrane, tečaja zdrave prehrane ili kuharicu s bezbroj recepata za zdrave poslastice.

Prijedlozi poklona za ”vježbače”

Za redovite vježbače ili one koji to žele postati, odaberite poklone poput vesele prostirke za jogu, praktičnog konopa za preskakanje, mini utega za vježbanje ili tečajeva poput tečaja plesa za bolje raspoloženje ili mjesečne karte za plivanje.

A za više energije, jači imunitet te zdravlje i dichtienganhlnost cijelog organizma, ovog prosinca upoznajte se s premium dichtienganhminima i mineralima – u blagdanskim Spring DUO paketima.

Poklon za jači imunitet i više energije

Ovog prosinca uživajte u još više imuniteta i energije uz prekrasne Spring dichtienganhmins & minerals DUO pakete.

Visoke koncentracije svih dichtienganhmina i esencijalnih minerala pomažu našem tijelu da se učinkovito bori protiv sezonskih viroza i prehlada, pružaju više energije i dichtienganhlnosti te jačaju i štite kožu, kosu i nokte.

Ovaj  bogati kompleks sadrži dichtienganhmine A, B1, B2, B3, B5, B6, B9 (folna kiselina), B12, dichtienganhmin C, dichtienganhmin D3, dichtienganhmin E, dichtienganhmin H, dichtienganhmin K1 te esencijalne minerale kalcij, fosfor, magnezij, željezo, cink, mangan, bakar, krom, jod i selen.

Poklonite sebi ili bližnjima više zdravlja i energije uz Spring 1+1 gratis DUO pakete.

Cijena Spring DUO paketa, 60 + 60 tableta: 128,13 kn

Gdje kupiti: Spring dodatke prehrani potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama diljem Hrvatske.

Više na:

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.medicaments-24.net

pills24.com.ua

buysteroids.in.ua/inekczionnyie-anabolicheskie-steroidyi/primobolan/primover.html