Vesela panda Patches priredila odličnu pastu i četkice za zube za djecu

Nova dječja pasta za zube sa zanimljivom maskotom pande Patches i pripadajuće četkice za zube u kolekciji Glister™ kids za jače zube i sjajnije osmjehe!

Glister™ kids je najnoviji dodatak popularnoj Amway-ovoj marki Glister, koja je već generacijama u upotrebi kao marka od povjerenja za oralnu higijenu. U liniji proizvoda su pasta za zube s okusom jagode i četkice za zube u četiri različite boje.

Djeci je potrebna drukčija njega zubiju nego odraslima, stoga je važno od početka rasta zuba voditi pažljivu brigu o njima, kako bi se od malih nogu osiguralo dugoročno pozitivno oralno zdravlje. Kako bi djeca naučila kako pravilno održavati navike oralne higijene, proizvodi su dizajnirani tako da ih sami potiču na zdrave navike pranja zubiju.

Glister™ kids pasta i četkice za zube sigurno i nježno čiste i njeguju zube i desni u razvoju, dok istovremeno pomažu u zaštiti protiv šupljih zubiju.

Stoga, Glister™ kids predstavlja maskotu pande imena Patches ili u prijevodu Mrlja, koja čini pranje dječjih zuba zabavnim i privlači djecu na redovito pranje zubiju. Glister™ kids pasta za zube s okusom jagode namijenjena je djeci od dvije godine nadalje. Sigurno i nježno čisti te njeguje zube i desni u razvoju, dok istovremeno štiti od karijesa te jača pozitivne navike njege usne šupljine.

Glister™ kids pasta za zube obnavlja zubnu caklinu i sprječava kvarenje zuba kroz remineralizaciju. U procesu demineralizacije zubi su oštećeni različitim kiselinama, stoga ostavljaju zube slabije otpornima na propadanje. Zato su rezultati remineralizacije zdraviji i jači zubi.

U liniji Glister™ kids su i četiri dječje četkice za zube u jednom pakiranju. Dizajnirane su u veselim i šarenim bojama te sa šapama pande Patches, kako bi se dječje ručice lakše sprijateljile s četkicom. Četkice čine četkanje zuba zabavnim i pomažu u razvijanju pozitivne svakodnevne navike djeteta u njezi usne šupljine.

Četkice su također specijalno razvijene za uzrast djece od dvije godine nadalje. Dokazano učinkovito čiste sve zube, uključujući i teško dostupne stražnje zube te istovremeno štite nježne desni sa svojim mekanim dlačicama. Zaobljen oblik glave četkice s mekim krajevima preporuka je zubara. Boje dlačica na četkici podsjećaju na to koliko paste za zube treba istisnuti na nju kako bi se zubi pravilno oprali. Proizvod ne sadrži BPA, PVC i ftalate.

Cijene:

Glister™ kids pasta za zube – 37,38 HRK

Glister™ kids dječje četkice za pranje zuba – 94,25 HRK

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

http://medicaments-24.com

https://medicaments-24.net

www.cialis-viagra.com.ua