Osvojite Tosama poklon paket za sebe i prijateljicu!

Ovaj tjedan nagrađuje vas Tosama. Za sebe i prijateljicu možete osvojiti 2 poklon paketa koji sadrže Intimnu kremu Natura Femina by ellen® i Jasmin Sport, sportske higijenske uloške. Pravila sudjelovanja znate: ispod s ovom objavom upišite prijateljičino ime, igra traje do 3. travnja kada objavljujemo imena dobitnica.

Natura Femina by ellen®

Žene često pate zbog poremećaja u vaginalnoj mikroflori i podložne su infekcijama. Vaginalnu neravnotežu najčešće uzrokuju: liječenje antibioticima, hormonske promjene (kontracepcija, trudnoća, menopauza), pretjerana i neodgovarajuća higijena, seksualna aktivnost, nošenje sintetičkog donjeg rublja i higijenskih uložaka od umjetnih materijala, često kupanje u bazenima, stres.

Ljudsko tijelo je prirodno naseljeno mikroorganizmima koji nas štite od uzročnika infekcija i bolesti. Te za zdravlje korisne mikroorganizme nazivamo probiotici. Ako ih tijelu dostavimo u dovoljnoj količini, pomažu nam održavati prirodnu tjelesnu obranu.

U vrijeme menstruacije pH vrijednost u rodnici raste i smanjuje se broj laktobacila, što može dovesti do poremećaja ravnoteže u flori rodnice. Time se povećava mogućnost rasta patogenih mikroorganizama koji povećavaju vjerojatnost razvoja urogenitalnih infekcija.

Intimna krema Natura Femina by ellen® sadrži probiotike koji su prirodno prisutni u zdravoj rodnici i korisni su za očuvanje zdrave mikroflore. Natura Femina by ellen® je hidratizirajuća krema za vanjsko intimno područje koja omekšava kožu i vanjsku membranu sluznice te sprječava isušivanje i pomaže održati vlažnost. Pomaže očuvati prirodnu mikrofloru jer pridonosi formiranju prirodnog zaštitnog sloja (stvara hidrolipidni  film), održava osjećaj svježine na spolovilu te sprječava neugodan miris.

Namijenjena je za žene u svim dobima (u plodnoj dobi, u menopauzi, nakon menopauze), koje imaju osjećaj suhoće, svrbeža, neugodnog mirisa i pomanjkanja osjećaja svježine u vanjskom intimnom području.

Jasmin Sport ulošci

S dolaskom toplijih dana počinjemo se više kretati i baviti sportom. Kako biste se tijekom sportskih aktivnosti osjećali ugodno, bezbrižno i suho, koristite Jasmin sport, prvi sportski uložak, napravljen od posebnog Tencel biosoftmaterijala koji ima izuzetnu moć upijanja i štiti kožu od iritacija. Ovi ulošci na prirodan način sprječavaju rast bakterija, mekani su i prilagodljivi te koži daju stalan osjećaj suhoće.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

https://buysteroids.in.ua

www.danabol-in.com

honda.ua/boats/