Isla® junior pastile za grlo

Isla® junior pastile za grlo razvijene su za ciljano tretiranje tipičnih poteškoća kod prehlade kao što su grebanje u grlu i nadražaj na kašalj, za djecu od 4. godine starosti.

Isla® junior sadrži biljnu djelatnu tvar islandski lišaj koji se  sastoji od 80% sluzi. Zajedno sa slinom tvori zaštitni film, koji poput balzama oblaže  sluznice usta i ždrijela. Taj zaštitni film vlaži suhu sluznicu i štiti je od daljnjih nadražaja. Tako se efektivno ublažavaju poteškoće s grlom i nadražaj na kašalj,  a suha i nadražena sluznica može se regenerirati.

Isla® junior posebno je usklađen s osebujnim osjetilom okusa u djece. Pastile ne sadrže boje, konzervanse i umjetne arome, već samo prirodnu aromu jagode.

Pastile za grlo primjerene su i za vegane, bez šećera i neškodljive za zube – što potvrđuje znak neovisnog Toothfriendly International. Uz to, isla® junior sadrži dichtienganhmin C, cink i kalcij-pantotenat. Dichtienganhmin C i cink podupiru funkciju imunološkog sustava, a time i obranu organizma. Kalcij-pantotenat se prije svega koristi kod ozljeda sluznice i kože kako bi se ubrzao proces zacjeljivanja.

isla® junior:

  • dugotrajno lokalno djelovanje islandskog lišaja
  • od 4. godine života
  • do 6 pastila dnevno
prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

виагра инструкция по применению

таблетки для потенции мужчин в аптеках

https://steroid.in.ua