Alcovit® Med uklanja alkohol i toksine iz organizma

Alcovit® Med 15 g medicinski je proizvod u praškastom obliku za detoksikaciju probavnog trakta i pomoć jetri kod vezivanja teških metala, ostatka lijekova i kontaminanata poput toksina i alkohola. Alcovit® Med vrlo je učinkovit zahvaljujući brzom djelovanju još u želucu i tankom crijevu, prije nego toksini i molekule alkohola uđu u krvotok.

Sadrži prirodni mineralni silikat čija velika apsorpcijska površina veže toksine i alkohol u želucu i tankom crijevu te ograničava njhovu apsorpciju u krvotok. Na taj način Alcovit® Med osjetno smanjuje neželjene učinke prevelike konzumacije alkohola. Alcovit® Med sadrži i fruktozu, voćni šećer koji brzo donosi potrebnu energiju organizmu.

Alcovit® Med može se konzumirati prije, tijekom ili nakon konzumacije alkohola kako bi se prevenirali neželjeni učinci alkohola, kao što je mamurluk. Za prevenciju mamurluka preporučuje se uzeti proizvod do odlaska na spavanje. Na taj način smanjuje se količina alkohola apsorbiranog u krvi te se stvara manje acetaldehida, toksičnog metabolita alkohola odgovornog za mamurluk.

Kliničko ispitivanje pokazalo je da se oko 60 minuta nakon uzimanja proizvoda Alcovit® Med koncentracija alkohola u krvi smanjuje do 50%. Učinak je dokazan na 8 od 10 osoba.

  • Sastojci: Prirodni mineralni silikat, limunska kiselina, natrijev bikarbonat, fruktoza, prirodni voćni prah limete, prirodna sredstva za bojanje (klorofil), maltodekstrin.
  • Kontraindikacije: Trudnice i dojilje te osobe s medicinskim problemima prije konzumacije trebaju se posavjetovati s liječnikom. Alcovit® Med ne smije se koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergija na bilo koji od sastojaka. Držati podalje od djece!
  • Nuspojave: Ako se proizvod koristi u skladu s uputama, ne bi trebalo doći do nuspojava.
  • Interakcije: Ne koristiti prah izravno s drugim lijekovima. Potrebno je održati vremenski interval od 2 sata između uporabe lijekova i Alcovit®
  • Primjena: Otopiti sadržaj jedne vrećice u 200 ml vode, pažljivo promiješati i odmah popiti. Ako je potrebno, promiješati ponovno.
  • Doziranje: Preporučena doza je jedna vrećica od 15 g dnevno. Preporučena doza ne smije se prekoračiti. Kontinuirana uporaba ne smije biti dulja od 28 dana, nakon čega je potrebno napraviti stanku od 8 dana.

Cijena: 19,90 kn

Gdje kupiti: u Farmaciji

 

 

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

купить вимакс в аптеках киева

www.steroid-pharm.com/sustanon.html

www.honda.ua/cars/accord/opisanie_modeli/