Herbalife nudi novu zamjenu za nezdrave obroke

Kako bismo zadovoljili potrebu za uravnoteženom prehranom Herbalife je osmislio savršeno rješenje u obliku ukusnog i zdravog nadomjestka obroka – , koji organizmu osigurava najvažnije hranjive tvari te dichtienganhmine i minerale.

Formula 1 shake, kao zdrav nadomjestak obroka, mnogima je diljem svijeta omogućio da se svakodnevno još lakše hrane uravnoteženo te ostvare željeni cilj. Promjenom svakodnevnih navika i načina prehrane, naročito doručka, svatko može imati zdraviju i uravnoteženu prehranu.

“Ono što bi prije svega trebao učiniti svatko tko vjeruje i teži uravnoteženoj prehrani sa svim potrebnim hranjivim tvarima jest umjesto nutricionistički neprimjerenog doručka prepunog praznih kalorija uzeti uravnoteženiji i zdraviji obrok. Primjerice, umjesto bureka ili peciva, koji sadrže mnogo zasićenih masti, može se jednostavno uzeti Formula 1 shake, koji predstavlja praktičnu i zdravu alternativu masnom doručku te sadrži oko 220 kalorija. Ovim zdravim nadomjestkom obroka može se učiniti korak prema kvalitetnoj prehrani, uz unos najvažnijih dichtienganhmina i minerala. Uz to, treba istaknuti i da je osim prehrane važna tjelesna aktivnost kojom se može postići zdrav način života”, rekla je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica Herbalifea za Jugoistočnu Europu.

Provedena klinička ispitivanja pokazuju da svakodnevna konzumacija shakea kao zdravog nadomjestka obroku, u okviru uravnotežene i raznovrsne prehrane u kombinaciji s umjerenom tjelesnom aktivnošću, dokazano pozitivno djeluje na reguliranje tjelesne težine.

Savjeti dr. Johna Agwunobija, mag. javnog zdravstva, direktora za zdravlje i prehranu u Herbalifeu:

  • Prije svega, nemojte govoriti o dijeti, jer su dijete restriktivne. Osmislite precizne i realistične ciljeve i odluke. Upamtite, ne radi se o “dosadnoj” dijeti, već o promjeni načina života koja može dovesti do održivih, trajnih rezultata.
  • Uvedite male promjene načina života – za usvajanje navike trebate tri tjedna. U svaki obrok uključite voće i povrće, pješačite, umjesto dizala koristite stubište, parkirajte auto malo dalje od vrata i hodajte. Ako, na primjer, samo kod jednog obroka gazirani napitak zamijenite vodom, mogli biste smanjiti dnevni kalorijski unos za barem 150 kalorija i izbaciti oko 10 čajnih žličica šećera dnevno.
  • Poduzmite nešto. Kontrola težine posljedica je uravnotežene prehrane i tjelesne aktivnosti. Ne zaboravite da svojim mišićima morate osigurati proteine i druge hranjive tvari važne za oporavak od vježbanja.
  • Uravnotežena prehrana s voćem, povrćem, cjelovitim žitaricama i proteinima pomoći će u održavanju energije i obuzdavanju apetita. Mnogi su otkrili da je za djelotvoran početak dijete najjednostavnije dva obroka zamijeniti shakeom ili pločicom za nadomjestak obroka kao što je Herbalife® Formula 1, a za treći obrok s kontroliranim brojem kalorija pojesti neko zdravo predjelo s dodatnom porcijom povrća ili sa salatom.

Ove i druge savjete Herbalifeovih stručnjaka za fitness i prehranu, kao i zdrave recepte s kojima možete ostvariti svoje ciljeve, možete naći na .

je direktor za zdravlje i prehranu u Herbalifeu, s uspješnom karijerom i bogatim iskustvom koje je stekao kao liječnik, dužnosnik u području zdravstva i globalni direktor. Od 2005. do 2007. bio je pomoćnik ministra u američkom ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi. U svojem mandatu bio je zadužen za prevenciju bolesti i promicanje zdravlja, a pod njegovom ingerencijom bili su Centri za kontrolu bolesti, Nacionalni zdravstveni instituti, Uprava za hranu i lijekove, Savezna javna uprava za javno zdravstvo i brojni drugi uredi i programi javnog zdravstva. U Herbalifeu je zadužen za oblikovanje našeg pristupa prehrani i za integriranje nutricionističke znanosti u trening i edukaciju Nezavisnih Herbalife Distributera o proizvodima. Blisko surađuje sa znanstvenicima i doktorima znanosti u Herbalifeu u vođenju i podršci Herbalife Institutu za prehranu i stručnim savjetodavnim odborima u kompaniji.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

steroid-pharm.com

Препараты для повышения потенции

pharmacy24.com.ua/kamagra/kamagra-soft