Udruga SVE za NJU poziva žene da sudjeluju u velikom nacionalnom istraživanju

Udruga SVE za NJU provodi prvo veliko nacionalno istraživanje o iskustvima i percepciji oboljelih od raka dojke. Cilj je ovog anonimnog istraživanja prikupiti podatke za sveobuhvatnu analizu stanja u dijagnosticiranju i liječenju te tako dati kvalitetniji uvid u stvarno stanje i dobre prakse, kao i ukazati na potrebe za poboljšanjima unutar zdravstvenog sustava.

Udruga SVE za NJU poziva sve žene koje su preboljele ili su u fazi liječenja raka dojke da sudjeluju u ovom nacionalnom istraživanju ispunjavanjem anonimnog online upitnika. Za sudjelovanje u istraživanju potrebno je kontaktirati Udrugu na mail [email protected] .

„Glavni povod pokretanju ovog istraživanja jest nedostatak stvarnih podataka o iskustvima oboljelih u dijagnosticiranju i liječenju raka dojke. Osim relevantnih podataka, ovim istraživanjem želimo omogućiti i da glas oboljelih dođe do javnih politika te da se na taj način ukaže na potrebe za poboljšanjima unutar zdravstvenog sustava“, rekla je Ljiljana Vukota, glavna tajnica Udruge SVE za NJU.

Osim sudjelovanja  u istraživanju ispunjavanjem online upitnika, Udruga SVE za NJU provodit će ovo istraživanje i na nacionalnoj razini, u suradnji s lokalnim udrugama, u sklopu tribina Kako poboljšati proces dijagnosticiranja i liječenja raka dojke?.

Tribine će se održavati u gradovima:

  • RIJEKA – 15. ožujka u 16:00 sati na Medicinskom fakultetu uz suradnju i podršku lokalne Udruge žena operiranih dojki „Nada“
  • OSIJEK – 20. ožujka u 16:00 na Medicinskom fakultetu uz suradnju i podršku  lokalnog Kluba žena operiranih od raka dojke Osijek „Mammae“
  • SPLIT – datum održavanja će biti naknadno najavljen

Nadamo se da će Vam ova tema biti zanimljiva za najavu kako bi u istraživanju sudjelovalo što više žena koje su preboljele ili su u fazi liječenja raka dojke, koje će imati priliku dati svoj glas te tako doprinijeti kvalitetnijem zdravstvenom sustavu u budućnosti.

Fotografija: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

капсулы вимакс инструкция

https://steroid-pharm.com

Нашел в интернете полезный веб портал , он рассказывает про https://ka4alka-ua.com.