Cipele otkrivaju vaš karakter

Svatko od nas ima barem po jedan par od svakog tipa obuće (mokasine, cipele s visokom petom, balerinke, tenisice…), no ono što odaje kakvi smo vrsta je obuće koju najviše volimo nositi.

Cipele s vrlo visokom petom

Ako ste ljubiteljica štikli, fatalna ste žena, mačkastog i nepredvidivog karaktera. Visoka peta je simbol ženstvenosti i odaje ženu koja uživa u muškim pogledima. Da bi netko osvojio ovakav tip žene, treba joj se dugo i uporno udvarati.

Sandale

Žene koje najviše vole nositi sandale vedre su i ženstvene, vole zavoditi, obožavaju shopping i svjesne su da muškarci pred njima nisu ravnodušni. Za zavođenje ovog tipa žene treba znati jako dobro laskati.

Balerinke

Žene koje najradije nose balerinke prilično su naivne. To su osobe koje imaju izražene neke dječje crte. One zavode, a da toga uopće nisu svjesne. Tko ih želi osvojiti mora biti vrlo oprezan i ne smije pretjerivati.

Čizme

Strast prema visokim čizmama odaje nepostojan karakter. To su žene vjetropirke, aktivne i dinamične, sa zaraznom energijom. Vole biti ženstvene, ali bez pretjerivanja. Preferirate li bikerske čizme ili bakandže, otkrivate i agresivnu crtu karaktera te dozu egocentričnosti. Što ljubiteljice čizama nose ljeti? Najdraži izbor su im ljetne, platnene čizmice s otvorenim prstima.

Tenisice

Bilo da je riječ o jednostavnim bijelim tenisicama ili šarenom high tech modelu, to je obuća za ležeran izgled koji odaje želju za udobnošću i dinamičnošću u kombinaciji sa željom za vječnom mladošću. Takav odabir otkriva i pragmatičan karakter, ženu koja je direktna i poduzetna, kako u poslu, tako i u odnosu s drugima.

Mokasine

Žene koje najradije obuvaju mokasine modu doživljavaju kao nešto apstraktno te prednost daju klasičnim i udobnim modelima. To ukazuje na nedostatak mašte i osjećaja slobode te naglašenu povezanost s ustaljenim običajima. No, ujedno imaju jako izraženu potrebu da potvrde pred drugima vlastitu ozbiljnost i pouzdanost jer se plaše da bi ih netko mogao smatrati površnima i neodgovornima.

“Špičoke”

Cipele s oštrim, zašiljenim vrhom stvaraju dojam dužih i vitkijih nogu i zato su općenito omiljene među ženama. Mogu se nositi uz svaki odjevni stil i noge su u njima uvijek u najboljem izdanju. Osobe koje takve cipele nose gotovo svaki dan velike su poznavateljice modnih trendova i pune samopouzdanja. Vole biti u središtu pažnje i ne plaše se upadati u oči svojim izgledom.

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

best comedy movies

Профессиональный блендер купить

Провирон купить