Hrvati vode ljubav 134 puta godišnje i, što su stariji, to su strastveniji

Užitak je važan svakom Hrvatu, pogotovo kada je seks u pitanju. No, znamo li uopće koliko su Hrvati strastveni i koliko obraćaju pažnju na važnost sigurnog seksa? Evo nekih podataka koje otkriva LELO:

  • Hrvati se u prosjeku seksaju 134 puta godišnje
  • U životu promijene 7-8 partnera, a čak 50% njih ne koristi kondome
  • Za 75% Hrvata u odnosu je najvažnija ljubav, no važnost strasti raste s godinama
  • Od lansiranja u prosincu 2016., prodaja HEX kondoma narasla je za 200%

Hrvati vole seks i, što su stariji, to su strastveniji. Ali, misle li o zaštiti? Iako su kondomi još uvijek najučinkovitiji oblik kontracepcije, otpor prema njima pokazuju i muškarci i žene, prvenstveno zato što smatraju da je kondom fizička prepreka koja može umanjiti osjetljivost, intimnost, kontakt, ali i zato što su kondomi već desetljećima manje-više isti. Već 70-ak godina, otkad je dodan mali vršak za pohranu sperme, .

Dosadu u svijetu kondoma prekinuo je , potpuno novi, redizajnirani kondom čija popularnost, sudeći po rezultatima prodaje, raste kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. Kondom HEX™ jedan je od najtanjih kondoma na tržištu, stvoren da zadovolji tri kriterija: udobnost, izdržljivost i osjetljivost. Neobična kombinacija iznimno male debljine i iznimno velike izdržljivosti ljubavnicima jednostavno omogućava ne samo veću prisnost, izmjenu topline, osjetljivost i intimu, nego im vraća i ono što najviše trebaju: prirodan kontakt i sigurnost te opuštenost kod vođenja ljubavi.

Za inspiraciju kod stvaranja HEX™ kondoma poslužio je grafen, najtanji i najjači materijal na svijetu, a čini ga 350 malih, međusobno povezanih šesterokutnih ćelijica koje se upravo savršeno prilagođavaju svakom rastezanju ili pritisku. Ćelije su tanje od prosječnog kondoma, a njihovi rubovi kreiraju finu s unutrašnje strane kondoma, umjesto vanjske, zbog čega kondom bolje prijanja za penis i teže spada.

HEX™ je neusporedivo izdržljiv i pouzdan u što će se uvjeriti svatko tko ga isproba. Dostupan je u DM-u, Mulleru ili BIPA-i, kao i online, na .

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.cialis-viagra.com.ua/sialis-tadalafil/

pills24.com.ua

силденафила цитрат купить