Water Wipes – jedine dječje maramice bez kemikalija

Bebina koža izuzetno je osjetljiva i nježna te treba posebnu njegu i zaštitu. Čak 50% djece barem jednom dobije pelenski osip. Water Wipes maramice, odnedavno dostupne u Farmaciji, sadrže prirodne sastojke koji ne iritiraju osjetljivu kožu te pomažu u sprječavanju kožnih bolesti kao što je pelenski osip.

Kada je Edward McCloskey, osnivač tvrtke, postao otac, odlučio je poput većine roditelja koristiti dječje maramice. Nažalost, njegovo dijete često je imalo pelenski osip zbog čega je Edward obratio pozornost na sastav maramica i iznenadio se količinom sintetičkih kemikalija i konzervansa u njima.

“Uvijek sam vjerovao kako ne treba koristiti kemikalije na koži beba ako nisu neophodne. To je bio pokretač stvaranja Water Wipes maramica, jedinih dječjih maramica na svijetu koje ne sadrže kemikalije, već 99,9% vode i 0,1% ekstrakta sjemenki grejpa. Čiste i nježne poput pamuka i vode, ali učinkovite u čišćenju. Svakodnevno diljem svijeta novi roditelji otkrivaju dobrobiti nježnih i sigurnih Water Wipes maramica, nadam se da će se i vama svidjeti”, kaže utemeljitelj branda Water Wipes.

  • Od čega se sastoje Water Wipes maramice? 99,9% vode: Pročišćene su postupkom bez kemikalija koji sterilizira maramice i mijenja površinsku napetost vode. Rezultat je mekana površina maramica s većim učinkom čišćenja.
  • 0,1% ekstrakta sjemenki grejpa: Prirodni ekstrakt koji hidratizira i umiruje kožu blagim antimikrobnim djelovanjem, pomaže u održavanju dobrog stanja kože i sprječava upalnu reakciju kože.
prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.medicaments-24.com

www.medicaments-24.com/levitra-vardenafil/levitra-60-mg/

http://medicaments-24.com