Stress Off i Sleep On: prirodno rješenje za bezbrižan dan i ugodan san

U predblagdansko vrijeme često nam se nameće da moramo biti razdragani i veseli, moramo uživati u obiteljskom okupljanju, a novogodišnji doček mora biti najluđi mogući. Ako se zbog bilo kojeg razloga ne uklapamo u tu sliku savršenog raspoloženja, nije čudo da smo tih dana nervozni i pod pritiskom. Kako bi blagdani protekli u najboljoj mogućoj mjeri, pomoći će vam dodaci prehrani hrvatskog proizvođača Hug Your Life: Stress Off i Sleep On – prirodno rješenje za bezbrižan dan i ugodan san.

Hug Your Life su visoko kvalitetni prirodni dodaci prehrani s inovativnim formulama koje pridonose kvaliteti i zdravom načinu života. Stress Off formula preporučuje se za bezbrižan dan, a Sleep On za miran i ugodan san. Hug Your Life dodaci prehrani hrvatski su proizvod, koji sadrži certificirane, visoko kvalitetne sastojke vodećih svjetskih proizvođača farmaceutskih pripravaka.

Stress Off je dodatak prehrani na bazi L-teanina, ekstrakta pasiflore te dichtienganhmina B skupine. Ovakva formulacija je namijenjena osobama koje su posebice izložene stresu. Dok su male količine stresa stimulativne, kroničan stres negativno utječe na zdravlje pa tako Stress Off formula uz dichtienganhmine B1, B2, B6, B12, koji pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom funkcioniranju živčanog sustava, blagotvorno djeluje na organizam.

Sleep On prirodni dodatak prehrani sadrži formulu s L-triptofanom, melatoninom i dichtienganhminima B skupine te je namijenjen osobama s problemima povezanima sa spavanjem. Preporučuje se i kod putovanja između različitih vremenskih zona te u slučajevima kada je ritam budnosti i sna narušen. Sleep On sadrži melatonin koji pomaže skratiti vrijeme potrebno za utonuti u san te dichtienganhmine B2, B6 i B12 koji pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Hug Your Life dodaci prehrani Stress Off i Sleep On dostupni su u svim ljekarnama, specijaliziranim trgovinama te trgovinama zdrave hrane, po cijenama od 65 kn.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

http://swiss-apo.net

www.adulttorrent.org/

bestseller.reviews