Philips Sonicare – tehnologija za zdravije i ljepše zube

Zdravlje vaših usta utječe na način na koji govorite, jedete i izgledate. Dakle, ako imate zubobolju ili karijes ili čak zube koji nedostaju, to može utjecati na način na koji ste percipirani profesionalno i  društveno, može pokvariti uživanje u hrani ili čak utjecati na obrasce spavanja. Učinak zdravlja vaše usne šupljine na kvalitetu vašeg života može biti vrlo značajan.

Dobra je vijest da se oralni zdravstveni problemi mogu spriječiti i (kad su detektirani dovoljno rano) liječiti. Često efekte koje zdrave desni te zdravi i lijepi zubi imaju na cjelokupno zdravlje uzimamo zdravo za gotovo, ali zdrave desni i zdrav, lijep osmijeh vam uistinu mogu pomoći da više uživate u životu.

idealna je zubna četkica za prevenciju i liječenje oralnih zdravstvenih problema. Philips Sonicare sprečava formiranje naslaga bakterija (koje nazivamo i plak) na zubima te tako pomaže u sprečavanju gingivitisa i bolesti desni. Uz pomoć Philips sonične tehnologije i dinamičnog fluidnog djelovanja, rezultate je lako ostvariti. Za čistoću koju zaista možete osjetiti, svjetski stomatolozi preporučuju Philips Sonicare kao vaš najbolji izbor (više nego bilo koju drugu soničnu četkicu).

Sonične četkice Sonicare osmišljene su kako bi učinile proces četkanja jednostavnijim, ugodnijim i efikasnijim od tradicionalnog. Tehnologija visokofrekventnih vibracija u kombinaciji s visokom amplitudom pokreta vlakana četkice 4-5 mm lijevo-desno stvara efekt dubljeg i tzv. beskontaktnog čišćenja zubi.

Sonične (zvučne) vibracije emitiraju val koji usmjerava tekućinu duboko između zuba i uzduž linije desni, gdje se bakterije najviše talože i gdje ih je najteže odstraniti. Zubne naslage lakše se razbijaju soničnim vibracijama, koje pritom ne oštećuju gingivu. Drugim riječima, sonične vibracije su efikasne, a istovremeno nježne, uklanjajući naslage i do 4 mm van dosega vlakana četkice.

To je ono što četkice izdvaja od ostalih prisutnih na tržištu već 25 godina i ostaje najprepoznatljiviji znak vodećeg izumitelja sonične tehnologije.

62.000 pokreta glave četkice u minuti, osigurat će brže i lakše čišćenje teže dostupnih mjesta te vam na taj način pružiti kompletniju oralnu higijenu uz osjećaj veće čistoće i glatkoće zubi koje možete odmah osjetiti.

Isprobajte ove četkice i sami i zaljubite se već od prvog korištenja!

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

biceps-ua.com/universal-animal-pak-44-packs.html

https://buysteroids.in.ua

www.buysteroids.in.ua