Odsad u Farmaciji: NiKEL kozmetika s potpisom

Uz tradicionalna znanja farmacije i strog izbor prirodnih sastojaka, čija je djelotvornost dokazana i dermatološki ispitana, nastali su mirisni i učinkoviti ekološki proizvodi za istinsku ugodu i ljepotu lica i tijela, proizvodi s identitetom – NiKEL, a možete ih kupiti u Farmaciji

Sinergija kozmetologije i farmacije, to je bila nit vodilja kojom se ravnala magistra farmacije Mirjana Brlečić kad je osmišljavala NiKEL, hrvatski kozmetički brand poznat i priznat širom svijeta. A sve je počelo od njenih problema s preosjetljivom kožom za koju među ponuđenim preparatima na tržištu nije mogla naći kremu koja je neće iritirati. Kao farmaceut odlučila je istražiti što izaziva upalu, a onda i kreirati učinkovitu kremu bez aditiva, konzervansa i sintetičkih dodataka.

Sinergija farmacije i kozmetologije

Farmacija i kozmetologija povezane su i isprepletene – biljka koja ima određeno djelovanje na organizam, isto djelovanje ima i na kožu.  Uvid u široku paletu najnaprednijih svjetskih kozmetičkih brendova kao i probleme i potrebe velikog broja ljudi koji sve više pate od alergijskih reakcija, potaknuo je istraživanja: magistra Brlečić željela je stvoriti prirodnu kozmetiku farmaceutske kvalitete – “čistu”, oslobođenu od dodataka koji bi mogli štetiti, a koja, osim što njeguje, pomaže i otkloniti tegobe kože: suhe, osjetljive ili oštećene kože, kože sklone alergijama, pjegama, krhkim kapilarama, prištićima, seboreji… Uz tradicionalna znanja farmacije i strog izbor prirodnih sastojaka, čija je djelotvornost dokazana i dermatološki ispitana, nastali su mirisni i učinkoviti ekološki proizvodi za istinsku ugodu i ljepotu lica i tijela, proizvodi s identitetom – NiKEL.

Inspirirano prirodom – ostvareno kroz znanost

Uz biljke hrvatskog podneblja, poput 100% prirodnog anticelulitnog hita Ulja bršljana ili 100% prirodnog anti-age hita Eliksira protiv bora sa 12 biljaka s hrvatskog Mediterana, linija NiKEL koristi i inovativne djelatne komponente uglednih svjetskih istraživačkih laboratorija koji posjeduju vrhunske biotehnologije u službi prirodnih supstanci. Uz kvalitetu, one jamče optimalnu učinkovitost i bioraspoloživost.

Brojne nagrade i priznanja

Danas NiKEL kozmetika broji na desetke proizvoda i na glasu je kao najnagrađivanija hrvatska kozmetika koja je dobila brojna priznanja i više od 20 zlatnih medalja za inovativni prirodni proizvod, od Velike Britanije preko Azije, Rusije, SAD-a, EU i Hrvatske. Brand NiKEL uvršten je i među vodeće tržišne marke u Hrvatskoj glasovima više od 23.000 potrošača.

Fotografije: NiKEL press

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

ПКТ

www.steroid-pharm.com/clomiphene.html

www.adulttorrent.org