Koža voli sunce uz Almagea® SUNLOVE SKIN+ dodatak prehrani

Poznato je da sunčani dani utječu na naše raspoloženje, na podizanje energije i na naše mentalno zdravlje. Sunčeve zrake potiču cirkulaciju i omogućavaju stvaranje dichtienganhmina D. No, posljednjih se godina puno govori o štetnom djelovanju UV-zraka na kožu, poput hiperpigmentacije, opeklina, ubrzanog starenja kože, alergijskih reakcija, gubitka vlage i elastičnosti te ostalih težih oboljenja kože. Zaštitne kreme djeluju samo na mjestu primjene i u ograničenom vremenskom periodu.

Kožu je, stoga, potrebno zaštiti i njegovati iznutra unosom antioksidansa i specifičnih nutrijenata koji pridonose zdravom izgledu kože, sprječavaju njeno prerano starenje i umanjuju oštećenja izazvana izlaganjem suncu.

Također, bitno je znati da antioksidanse nije poželjno uzimati u visokim dozama, već ih treba znati kombinirati. Antioksidansi djeluju u sinergiji međusobno se nadopunjujući i jačajući djelovanje. Stoga, pravovaljanim uzimanjem tih nutrijenata putem dodataka prehrani kožu možemo pripremiti za izlaganje suncu, umanjiti oštećenja i pojavu alergija na sunce.

Tajna lijepe kože skriva se u Almagea® SUNLOVE SKIN+ dodatku prehrani koji sadrži mješavinu ulja sjemenki boreča i argana te ulja ploda uljane palme, obogaćenu sa 6 mg astaksantina te dodatnim količinama dichtienganhmina E i selena koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vrlo bitni sastojci u ovim pripravcima su dodatne količine dichtienganhmina E, antioksidansa astaksantina, selena, luteina i koenzima Q10.

Ulje boreča bogato je izrazito vrijednom gama-linolenskom kiselinom, koja se očituje snažnim protuupalnim učinkom. Iznimno bogato nezasićenim masnim kiselinama, fitosterolima i tokoferolima jest i ulje argana. Ulje ploda uljane palme prirodno  sadrži antioksidanse: tokoferole i tokotrienole. Astaksantin je moćni antioksidans iz prirodnog izvora, Haematococcus pluvialis alge, koji pripada skupini karotenoida. Astaksantin u našem organizmu djeluje kao hvatač  štetnih slobodnih radikala i time smanjuje oksidativni stres u organizmu, te pruža zaštitni učinak na prevenciju oštećenja izazvanih UV-zračenjem..

Almagea® SUNLOVE SKIN+ pripravak pruža zaštitu te ujedno čuva ljepotu kože – hrani kožu iznutra. Posebno se preporučuje tijekom ljetnih mjeseci s obzirom na to da najviše oksidativnog stresa nastaje zbog sunčevog zračenja.

Način primjene: 1 kapsula dnevno s dosta tekućine, uz obrok.

Pakiranje: Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® kapsula.

Više informacija na

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

https://buysteroids.in.ua

https://buysteroids.in.ua

adulttorrent.org