Alavi Flora Divina Recovery krema: dodir čiste prirode za regeneraciju kože

Alavi Flora Divina Recovery krema je sve što ime obećava – božanstvena i regenerativna!  Zahvaljujući jedinstvenoj formulaciji ulja i maslaca iz organskog uzgoja trenutno umiruje i regenerira kožu.

Najčišća, nutrijentima bogata ulja i ekstrakti pružaju optimalnu njegu koži kojoj je potrebna intenzivna regeneracija. Premium organska ulja gospine trave, nevena, tamanua i aloe vere hidratizirat će, nahraniti i redichtienganhlizirati osjetljivu, nadraženu i suhu kožu. Recovery krema lako se upija, ne masti kožu, već je dubinski regenerira, hrani te pruža baršunasti osjećaj. Odgovara i masnom tipu kože što je čini dodatno posebnom –  čini je kremom kojoj se može vjerovati!

Alavi, hrvatski brand certificirane organske kozmetike, inspiriran je snagom žene koja je pretražila cijeli planet kako bi pronašla najbolje i najčišće organske sirovine te ih pretočila u superiornu liniju NaTrue certificirane prirodne kozmetike. Predstavlja jedinstvenu sinergiju prirode i ljepote, stila i beskompromisne kvalitete.

Dvadesetogodišnje iskustvo u aromaterapiji i ljubav prema čistoj prirodi rezultiralo je snažnom, ali i prirodno nježnom Alavi kozmetikom. Samo najkvalitetnija i najučinkovitija ulja, maslaci i ekstrakti zaslužili su svoje mjesto u ovim jedinstvenim proizvodima.

Egzotična ulja poput kukuija, baobaba, buritija, maline te dragocjena ulja indijske smokve, amaranta i pasjeg trna samo su neki od sastojaka osam predivnih Alavi proizvoda.

Vrhunska kvaliteta Alavi kozmetike potvrđena je NaTrue standardom koji prije svega znači sigurnost za potrošača kada je u pitanju minimalan udio organskih sirovina, dopuštenih supstanci te proizvodnih procesa koji ne smiju uključivati ionizirajuće zračenje, testiranje na životinjama ni GMO.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

link

посмотреть

там