Zašto je važna hidratantna maska?

Naša koža svakodnevno gubi vlagu. Hidratantne kreme i serumi neophodni su za neprekinutu hidrataciju kože, no ponekad je našoj koži potreban i dodatan, intenzivniji tretman.

Ovo je pogotovo važno ako umjesto hidratantnih krema koristimo kreme koje su bogatije anti-age sastojcima, lipidima za njegu suhe kože ili matirajućim sastojcima koji djeluju na smanjenje lučenja sebuma. Jer svakoj koži je potrebna hidratacija, bilo ona masna, mješodichtienganh, normalna ili suha i osjetljiva. Stoga donosimo 4 razloga zašto bi kvalitetna hidratantna maska trebala postati dio vaših tjednih rituala ljepote.

  1. Intenzivan tretman hidratacije

Hidratantna maska je izvrstan način da omogućimo koži da upije hidratantne i hranjive sastojke još brže, nego što je to slučaj kod uobičajenih krema. Hidratantna maska ima veću koncentraciju aktivnih sastojaka pa stoga učinkovitije hidratiziraju kožu u odnosu na kreme za hidrataciju. Nanoseći hidratantnu masku na lice na 10-15 minuta, vaša će koža apsorbirati maksimum aktivnih sastojaka i hidratacije.

  1. Prvi korak u pomlađivanju kože

Hidratantne maske su i prvi korak u pomlađivanju kože jer najčešće sadrže obilje hijaluronske kiseline, prirodnog ovlaživača koji daje koži prirodnu blistavost te zaglađuje dehidracijske linije.

  1. Smanjuje crvenilo i preosjetljivost kože

Jedan od najvećih prednosti hidratantnih maski je ta što omogućavaju umanjiti crvenilo lica, pogotovo uzrokovano iritacijama kože i isušivanjem.

  1. Idealne i za putovanja

Hidratantne maske su izvrsno rješenje i na putovanjima, pogotovo zrakoplovom, kada se koža intenzivno isušuje u kabinskom zraku. No, hidratantne maske ne bi smjele zamijeniti uobičajenu dnevnu hidratantnu kremu. Naime, one sadrže aktivne hidratantne sastojke koji će žedna i iznimno dehidrirana koža odmah upiti. Stoga je svakako važno da krema pruži koži kontinuiranu hidrataciju.

Intenzivni tretman 48-satne hidratacije s efektom protiv onečišćenja

Novo rješenje za intenzivni umirujući tretman hidratacije, nova NUXE Crème Fraîche® de Beauté 48-satna hidratantna SOS maska predstavlja trenutnu osvježavajuću ‘infuziju’ za dehidriranu kožu zahvaljujući visokim koncentracijama biljne hijaluronske kiseline.

Jednom do dva puta tjedno, umirite i hidratizirajte kožu ovom kombinacijom biljnih mlijeka, visokotehnološkog ekstrakta crvene alge te biljne hijaluronske kiseline koji ‘zaključavaju’ vodu u koži te djeluju kao štit od onečišćenja.

Visoke koncentracije ekstrakta bijelih cvjetova naranče i badema te alantoina, intenzivno umiruju i omekšavaju kožu, a neponovljiv i kompleksan miris oduševljava svojim neodoljivim cvjetnim potpisom. Za sve tipove kože, čak i osjetljivu. Cijena, 50 ml: 153,56 kn

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

steroid-pharm.com/ephedrine.html

www.steroid-pharm.com

https://cialis-viagra.com.ua