Za ljeto bez začepljenog i bolnog uha

Plivačko uho ili upala vanjskog uha infekcija je vanjskog slušnog kanala, a uzrokuju je različite vrste bakterija ili gljivica. Najčešće se javlja ljeti, kod osoba koje provode puno vremena u vodi. Nastaje zbog iritacije kože u vanjskom slušnom kanalu, kada voda ostane zarobljena u uhu. Voda se obično zadržava iza nakupljenog ušnog voska te je onemogućeno njeno potpuno izbacivanje. Zadržavanjem vode u ušnom kanalu stvara se vlažna, mračna i topla sredina, idealna za razvoj mikroorganizama koji mogu biti prisutni u vodi.

Plivačko uho /upala vanjskog uha ima vrlo neugodne simptome. U početku se javlja svrbež i osjećaj nelagode, a zatim bol u uhu, koja se može pogoršati pri pritisku na vanjski dio uha. Vanjski dio uha može pocrvenjeti ili nateknuti, a limfni čvorovi oko uha mogu se povećati. Moguća je pojava i iscjetka iz ušnoga kanala – na početku može biti proziran, a zatim postati žućkaste boje nalik gnoju. Ako iscjedak ili oticanje kanala blokira prolaz zvuka kroz uho, sluh može biti privremeno pogođen.

Vaxol swim® sprej za uho sadrži jedinstvenu kombinaciju maslinova ulja i ulja čajevca koja ima antibakterijska, antigljivična, antiseptička i protuupalna svojstva. Sprej sprječava zadržavanje vode u uhu i pojavu plivačkog uha (upale vanjskog uha).

Zahvaljujući specijalnom sistemu za doziranje, Vaxol Swim® sprej za uho oslobađa u vanjsko uho točno određenu dozu ove uljne kombinacije koja nježno oblaže ušni kanal stvarajući vodootpornu barijeru. Primjena spreja je vrlo ugodna i ne traje dugo.

Za prevenciju pojave plivačkog uha potrebno je prije svakog ulaska u vodu primijeniti Vaxol swim® sprej za uho. Pažljivo pročitati uputu.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

steroid-pharm.com/british-dragon.html

www.farm-pump-ua.com/

steroid-pharm.com