Vratite blistavost tenu i riješite se hiperpigmentacijskih mrlja uz Caudalie Vinoperfect Essence

Prirodan i zdrav sjaj kože bez hiperpigmentacijskih mrlja i ostalih nepravilnosti san je svake žene, a iz Caudalie laboratorija dolazi Esencija za ostvarenje tog sna! Kombinacija učinkovitosti i nježnosti Esencije uklanja mrtve stanice kože, vraća blistavost koži i korigira nepravilnosti tena.

Caudalie Vinoperfect Essence, koncentrirani inovativni proizvod namijenjen je posvjetljavanju i ujednačavanju tena te korekciji svih vrsta hiperpigmentacija. Glavni sastojci Esencije su glikolna kiselina koja ima eksfolirajuće djelovanje, organska grožđana vodica koja hidratizira i umiruje kožu te ekstrakt korijena bijelog božura koji vraća zdravi sjaj i blistavost te ujednačava ten.

Esencija se koristi kao prvi korak Vinoperfect njege, a zbog svoje vodenkaste teksture trenutačno prodire u kožu. Caudalie Vinoperfect Essence nanosi se neposredno prije Vinoperfect seruma i tako priprema kožu lica i vrata za serum, a prilikom nanošenja Esencije pamučnom blazinicom ili vršcima prstiju potrebno je izbjegavati područje oko očiju. Na taj način, Esencija udvostručuje učinkovitost Seruma na tamnim mrljama*. (*Klinička studija, 46 dobrovoljaca, primjena dvaput dnevno tijekom 56 dana, usporedba Essence + Serum i Serum bez Essence).

Proizvod ne sadrži parabene, fenoksietanol, ftalate, mineralna ulja, natrij-lauret sulfate niti sastojke životinjskog porijekla.

Caudalie Vinoperfect Essence dostupan je u svim ljekarnama sa Caudalie asortimanom ili u Mülleru na odjelu prirodne kozmetike, a preporučena maloprodajna cijena je 199,00 kn za 150 ml.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.pharmacy24.com.ua/levitra-vardenafil/levitra-20-mg/

Купить Виагра софт

Viagra 100 mg