Osvojite za sebe i prijateljicu: Olival čarobni piling gel

U novoj nagradnoj igri za sebe i prijateljicu možete osvojiti prekrasan poklon: Olival čarobni piling gel. Da biste sudjelovali, dovoljno je da u komentare ispod s ovom objavom upišete prijateljičino ime. Objava dobitnica bit će 17. ožujka.

Koža se, kao najveći organ tijela, neprestano obnavlja i ljušti. Novonastale stanice kože su stalno u diobi i potiskuju one iz dubljih slojeva pa na površinu uvijek dolazi sloj mrtvih, pločastih stanica, koji se ljušti i otpada. U tom procesu važno je ponekad potpomognuti ljuštenje vanjskim djelovanjem kako bi se mlada i zdrava koža što lakše obnavljala.

Postoje dvije vrste pilinga: kemijski piling koji se najčešće obavlja u dermatološkim ordinacijama i mehanički piling koji koristimo kao kozmetički proizvod u različitim oblicima. Piling zrnca u prirodnoj kozmetici najčešće su usitnjene koštice marelice ili masline, veličine od 100-500 mikrona i oblih bridova kako ne bi dolazilo do mehaničkih površinskih oštećenja kože. Pilizirajuća zrnca lagano stružu po površini kože pri čemu ljušte odumrle stanice.

Piling za lice se lako primjenjuje: nekoliko minuta masaže i lice će zablistati. No, kada se radi o tijelu, tu je nešto veća površina, koža je deblja i zahtijeva čvršću masažu. Vrlo je praktično koristiti piling gelove za tuširanje s dispergiranim piling zrncima koja uz blagu masažu kružnim pokretima pomažu ljuštenju odumrlih stanica s površine kože. Malo snažniji piling efekt imaju gušći proizvodi u obliku krema s većom koncentracijom piling čestica. Vrlo snažan i djelotvoran piling za tijelo je šećerni piling. Sadrži zrnca šećera u uljnoj podlozi, lako se primjenjuje, dobro ispire i učinak piliranja jači je nego kod gela.

Pilinge ne treba koristiti prečesto: za lice bi bila dovoljna upotreba jednom tjedno, a tijelo možemo pilirati i češće, pogotovo ako se radi o blagom pilingu u obliku gela za tuširanje koji se mogu koristiti i svakodnevno. Ne smijemo zaboraviti da se nakon pilinga moraju koristiti hranjive i bogate kreme ili maske za kožu da ne bi došlo do kontra efekta i pretjeranog isušivanja kože, pogotovo kod osjetljive ili suhe kože.

Svatko tko zna što je piling i koristi ga povremeno, zna da koža lica i tijela zablista nakon upotrebe, da je glatka i meka na dodir i da redodichtienganh upotreba značajno i dugoročno poboljšava strukturu kože.

Čarobni piling gel iz Olivala sadrži zrnca koštice marelice i masline za lagani piling i skidanje odumrlih stanica kože. Prigodan je za svakodnevnu njegu uz dodatno poticanje regeneracije kože te produljeni mladenački tonus i izgled. Blagog je i ugodnog mirisa i teksture, lako se ispire, a nježna pjena ne peče oči. Baza gela je prirodni tenzid bez SLS-a koji ne isušuje kožu, a emolijentni biolipidi hidratiziraju nakon čega koža postaje meka i glatka. Još jedna uspješnica iz Olivala koja je svojim sastavom u skladu sa zahtjevima zelene kemije i ne utječe na otpadne vode te ne zagađuje okoliš. Čarobni piling gel može se koristiti za pranje lica i tijela, a tako tretiranu kožu poželjno je dubinski nahraniti i hidratizirati Olival čarobnim suhim uljem ili Čarobnim mlijekom za tijelo.

Više na:

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

таблетки для потенции мужчин в аптеках цена

www.pills24.com.ua