Osvojite 2 paketa Olival ljetne njege!

U novoj nagradnoj igri za sebe i prijateljicu možete osvojiti Olival poklon paket iznenađenja za njegu kože na suncu. Da biste sudjelovali, dovoljno je da u komentare ispod   s ovom objavom upišete nazive 2 Olival Sun proizvoda. Objava dobitnica bit će 28. srpnja. Olival poklon paket iznenađenja sadržavat će po 2 proizvoda iz Olival Sun linije.

Olival Sun linija sastoji se od proizvoda za zaštitu tijela i lica: SunMilk sa SPF 15, 20, 30 i 50 SunCream za lice sa SPF 30 te SunOlie sa SPF 10, 30 i 50. Proizvodi sadrže kombinaciju mineralnih i kemijskih filtera koji pokrivaju UVA i UVB spektar sunčevih zraka. Vrlo su ugodnog mirisa kokosa, a korištenjem novih generacija emulzija u formulaciji je postignuta znatno lakša i bolja razmazivost mlijeka, što ujedno skraćuje i vrijeme pripreme kože za izlaganje suncu. Preparati sadrže ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac koji kožu ujedno hrane, regeneriraju i djeluju na njenu dubinsku hidratizaciju.

Tu su i proizvodi za osjetljivu dječju kožu ili Olival SunKids linija koju čine sprej i krema sa SPF 30+ i 50+. Posebna sprej pumpica na mlijeku omogućuje jednostavniju, bržu i higijenski prihvatljivu aplikaciju na kožu što uz novu generaciju brže razmazivih emulzija čini Olival SunKids mlijeko izuzetno praktičnim te ubrzava postupak zaštite, osobito važno za najmlađe koji su uvijek u pokretu. Ne sadrže parabene, mirise, mineralna ulja i boje.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

https://pills24.com.ua

https://pharmacy24.com.ua

левитра киев