Darphin Intral za njegu i zaštitu osjetljive i crvenilu sklone kože

Bazirana na umirujućem djelovanju ekstrakta kamilice i pantenola,  ublažavanju crvenila na licu uz pomoć ekstrakata božura i gloga,  regenerativnom i zaštitnom efektu polisaharida, Darphin Intral linija sadrži  spektar proizvoda za njegu, tretman i zaštitu svih tipova osjetljive kože i kože sklone crvenilu. Intral proizvodi umanjuju osjetljivost kože i jačaju njenu prirodnu zaštitnu barijeru.

Ova linija sada je postala bogatija  za dva nova proizvoda: Pjenu za čišćenje lica i Intral shield SPF 50.

Intral pjena za umivanje

Ovaj nježni tekući čistač transformira se u prozračnu pjenu, nježno uklanja sve nečistoće i tragove zagađenja, a istovremeno čuvajući dragocjenu zalihu vlage i barijeru kože. Nježni i pažljivo odabrani biljni ekstrakti kamilice, gloga, kokosa i algi čišćenje osjetljive kože pretvaraju u osvježavajući ritual. Nakon upotrebe koža je glatka i osjetno mekša, djeluje  svježe i zdravo. Formulacija bez sulfata, uz pH vrijednost koja pogoduje koži.

Intral shield SPF 50

Zaštitni fluid lagane,  vrlo prozračne teksture i moćne  formulacije u zaštiti od štetnih UV zraka i urbanog zagađenja. Ovaj blago obojeni fluid stapa se s kožom  ostavljajući je blistavom i glatkom, a zahvaljujući svojoj delikatnoj formulaciji 100% mineralnih filtera osigurava učinkovitu zaštitu od UVA/UVB zraka sunca, onečišćenja iz zraka i ostalih štetnih čimbenika.  Ovaj proizvod pogodan je i za zaštitu područja oko očiju. Dermatološki i oftalmološki testiran, bez mirisa, pogodan je za optimalnu zaštitu svih tipova  kože.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.farm-pump-ua.com

www.farm-pump-ua.com

www.steroid-pharm.com