Bio-Oil, saveznik protiv svih nepravilnosti kože

Svake sekunde u svijetu se proda jedna bočica Bio-Oila, pouzdanog saveznika u borbi protiv svih nepravilnosti kože.

Zimski period, u kojem opada vlažnost zraka, što za posljedicu ima i promjene u vlažnosti vaše kože, idealno je vrijeme za početak korištenja ovog čudotvornog ulja. Koži koja postaje suha potrebna je odgovarajuća njega, a možete je pronaći u obliku proizvoda koji je opušta i umiruje vraćajući joj prirodnu snagu i elastičnost.

Bio-Oil pomaže u poboljšavanju izgleda kože sa svježim i starim ožiljcima, nastalih zbog operacija, nesreća, opeklina, ugriza insekata, ali i onih nastalih kao posljedica akni i vodenih kozica. Također, pomaže u smanjenju vidljivosti strija što ga čini idealnim proizvodom za trudnice, body-buildere i adolescente koji ubrzano rastu. Povećava elastičnost kože i time smanjuje mogućnost nastajanja strija.

Redovitim apliciranjem Bio-Oil ima blagonaklon učinak na probleme neujednačenosti boje tena koji mogu nastati kao rezultat raznih hormonalnih promjena ili vanjskih uzroka, kao što su prekomjerno izlaganje suncu. Sadrži brojne sastojke koji jačaju kožu, čine je mekšom, podatnijom i hidratiziranom, zbog čega se preporučuje i kod prvih znakova starenja kože.

Uljna baza Bio-Oila jača prirodnu masnu strukturu kože te u formuli čuva dichtienganhmine i druge prirodne ekstrakte, bez potrebe dodavanja štetnih konzervansa.

Bio-Oil sadrži prirodna ulja lavande, ružmarina, kamilice i nevena koji se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja kože. Obogaćen je dichtienganhminima A i E te revolucionarnim sastojkom PurCellin Oil koji formulu čini laganom i omogućava brzo upijanje u kožu, bez masnih tragova.

Bio-Oil se laganim kružnim pokretima umasira u kožu, nakon čega na njoj ostaje zaštitni nemasni sloj koji je čini mekanom, glatkom i baršunastom.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

steroid-pharm.com/

steroid-pharm.com/

В интеренете нашел важный сайт на тематику тренболон.