Amwayevi svakodnevni Essentials proizvodi dovode kožu do izvrsnosti za samo 3 minute!

Nova Essentials by Artistry™ kolekcija nadahnuta je prirodom, a njezine su glavne osobine: jednostavnost uporabe, brzina djelovanja i učinkodichtienganh njega kože.

Proizvodi Essentials by Artistry™ odgovaraju svim tipovima kože, jer sadrže ekskluzivne formule za kontrolu masnoće, te su primjerene za sve dobne skupine. Napravljeni su od biljnih sastojaka, a sadrže acerola trešnju, proizvedenu na Nutrilite™ farmi, obogaćeni su antioksidansima i dichtienganhminom C.

Proizvodi koji se nalaze u kolekciji essentials by Artistry™ su gel – sredstvo za čišćenje lica, hidratantna krema, lagani losion i maramice za uklanjanje make-upa.

Essentials by Artistry™ gel – sredstvo za čišćenje dubinski čisti kožu i uklanja make-up, višak masnoće i nečistoće, što kožu čini svježom i čistom. U svakodnevnoj njezi kože, ovaj gel čisti, tonira i osvježava odjednom. Napravljen je na bazi vode koja dubinski čisti i tonira kožu, što ju čini mekom i pH uravnoteženom. Nježna formula kombinacije antioksidansa i antimikrobnog krastavca s umirujućim učinkom Aloe Vere osvježava i hidratizira kožu. Već nakon prve uporabe, koža je 97% manje masna, a nakon 60 minuta uporabe, masnoća se smanjuje za čak 84%.

Essentials by Artistry™ hidratantna krema za suhu kožu hidratizira bez ostavljanja masnog traga na koži. Ona njeguje suhu kožu s 12-satnom hidratacijom. Također, prirodno dobiveni sastojci jačaju zaštitnu barijeru kože, a plavi lotus ju umiruje i sprječava njeno daljnje oštećenje. Mješavina hidrolipidne matrice smanjuje vidljive tanke linije uzrokovane suhoćom kože. Formula je bez mirisa, pa je prikladna i za izrazito osjetljivu kožu.

Essentials by Artistry™ lagani losion napravljen je tako da neprekidno hidratizira i njeguje kožu. Kontrolira višak masnoća te na taj način smanjuje neželjeni sjaj kože, a ne sadrži ulja koja začepljuju pore. Također, štiti kožu od budućih oštećenja je sadrži blagotvorne antioksidanse, a sastojak kamilice dodatno umiruje kožu. Mješavina antioksidansa (dichtienganhmina E, ekstrakta acerola trešnje i krastavaca) bore se protiv slobodnih radikala od onečišćenja, štetnih utjecaja iz okoliša i UV zračenja koji mogu oštetiti kožu.

Essentials by Artistry™ maramice za uklanjanje make-upa su prije svega učinkovite, ali i nježne te se koriste u jednokratnoj upotrebi kao sredstvo uklanjanja teške i dugotrajne šminke. Brzim i učinkovitim uklanjanjem make-upa otklanjaju se automatski i sve druge nečistoće na koži, a pritom se ne začepljuju pore. Ove maramice sadrže dichtienganhmin E, koji je djelotvoran i učinkovit sastojak koji štiti prirodnu vlažnost kože, te sadrže niz drugih prirodno dobivenih sastojaka, poput kamilice s antioksidansima i antimikrobni ekstrakt zelenog čaja. Nježna, ali ipak čvrsta tkanina maramice ugodna je za kožu, a njezini sastojci održavaju prirodni pH kože.

  • essentials by Artistry™:
  • essentials by Artistry™ Gel – sredstvo za čišćenje – 20,87 kn
  • essentials by Artistry™ Hidratantna krema – 26,83 kn
  • essentials by Artistry™ Lagani losion – 26,83 kn
  • essentials by Artistry™ Maramice za uklanjanje make-upa – 11,50 kn

ARTISTRY™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

препарат сиалис цена

http://steroid-pharm.com

www.steroid-pharm.com