Kako je korejska kozmetika postala veći hit od francuske?

Svi dobro znamo da je Francuska neprijeporni vladar u svijetu kozmetike. Francuski kozmetički brandovi poznati su i kupovani širom svijeta i tako je gotovo otkad pamtimo. Kako je onda moguće da se svijetu nametnula i dokazala korejska kozmetika, kozmetika iz dijela svijeta s kojim povezujemo sve samo ne ljepotu? E pa pokazalo se da korejski stručnjaci i te kako znaju što rade – zadnjih su godina predstavili donedavno nezamislive beauty patente, a paralelno s njihovim otkrićima beauty zajednica otkrila je i prigrlila i korejski ritual njege.

Najbolji način da se upoznamo s dalekoistočnim dostignućima u kozmetici jedan je od naprodavanijih korejskih kozmetičkih brandova – Serazena. Nastala na otkrićima regenerativne medicine, ova kozmetika nudi novi pristup ljepoti vraćajući koži s godinama izgubljeni kolagen.

korejska-4Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, Serazena je lansirala Rezuve matrix inovaciju (RMI) koja uključuje biokolagen i phytostem. Dobro je poznato da manjak ili nedostatak kolagena u koži prouzročuje bore, mrlje, suhoću, gubitak elastičnosti i starenje. Otkrićem biokolagena Serazena je, primjenjujući tu inovaciju u svojim biokozmetičkim linijama Regenplasty, Stem Code i Rezuve, ponudila rješenje za manjak prirodnog kolagena. Phytostem pak sadrži dragocjene bioaktivne molekule, uključujući moćne antioksidanse, pojačivače imuno sustava, amino kiseline, peptide i sastojke za regeneraciju stanica.

Najveći korejski hit, koji su počele primjenjivati najprije slavne beauty blogerice, a onda se proširio i dalje, svakako su sheet maske za lice. Jedna od najučinkovitijih takvih maski Serazenina je Biokolagenska hidrogel maska, a nakon nje pojavile su se još mnoge (europske i američke) varijante sličnog principa: npr. Garnier Skin Active Hydra Bomb Sheet Mask, Artistry Hydra-V Moisture Mask, Crème de la Mer The Hydrating Facial, Dior Prestige Satin Redichtienganhlizing Firming Mask, Decléor Aroma White C+ Intense Brightening Mask, Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Power Foil Mask…

27-ai_image

Serazenina biokolagenska hidrogel maska inovativna je rastezljiva maska natopljena kombinacijom moćnih redichtienganhlizirajućih sastojaka kao što su biokolagen, phytostem i hijaluronska kiselina te drugim ekskluzivnim sastojcima dizajniranima za korekciju znakova starenja i vraćanje dichtienganhlnosti, elastičnosti i vlage. Primjenom ove maske bolje su definirane konture lica i vidljiv je trenutni lifting učinak – koža u trenu ponovno blista, zategnutija je, čvršća i hidratizirana.

Kako se koristi? Postavite gornju masku na čelo i nos i nježno razvucite prema rubovima lica. Donju masku stavite oko usta te lagano zategnite prema rubovima. Ostavite masku da djeluje 15 minuta. Kad je uklonite s lica, nastavite uobičajenu dnevnu njegu kože. Koristite barem dva puta tjedno za optimalan redichtienganhlizirajući učinak.

Kad isprobate i vidite rezultate, bit će vam potpuno jasno kako je korejska kozmetika postala svjetski hit.

Fotografije: Shutterstock i Tomislav Marić

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

medicaments-24.net

читать дальше

www.steroid-pharm.com