Prvi Douglas pop-up store u Hrvatskoj

Douglas parfumerije otvorile su prvi Douglas pop-up store smješten unutar trgovačkog centra City Galleria u Zadru. Kupce su dočekale brojne pogodnosti, promocije, kolo sreće i mnoštvo drugih iznenađenja koje su Douglas parfumerije priredile kako bi zajedno s kupcima proslavili ovaj događaj.

Smješten u prizemlju trgovačkog centra, ovaj inovativni prodajni koncept Douglas parfumerija kupcima nudi vrhunsku uslugu uz beauty proizvode najpoznatijih brandova. Uz proizvode iz Douglas linije proizvoda poput novih Douglas mirisa, Douglas make up-a, Essential, Focus i Home Spa proizvoda, u novotvorenoj pop-up poslovnici kupcima će biti dostupni make up brandovi poput Estee Lauder, Guerlain, YSL i Clarins, proizvodi za njegu kože Clarins i Estee Lauder, ali i brojni mirisni brandovi poput Chanela, Christian Dior, Hermes, Sospiro, Paco Rabanne, Hugo Boss, Trussardi, Jean Paul Gaultier, Carolina Herrera, Narciso Rodriguez te Abercrombie&Fitch.

U proteklih 9 godina poslovanja u Hrvatskoj, Douglas parfumerije nametnule su se kao jedno od omiljenih mjesta kvalitetnih proizvoda, vrhunskih brandova i najboljih savjeta u beauty svijetu. Douglas pop-up store u Zadru prvi je pop-up store Douglas parfumerija u Europi čime su Douglas parfumerije pokazale kako prate inovacije na tržištu i spremno odgovaraju na potrebe kupaca.

„Ponosni smo što je prvi Douglas pop-up store otvoren upravo u Hrvatskoj gdje se i rodila ideja o novom prodajnom konceptu Douglas parfumerija. U projekt je uloženo puno truda kako bi opravdali visoka očekivanja naših kupaca i pružili im nešto novo. Trudimo se kontinuirano unaprijeđivati usluge koje nudimo kako bi kupcima pružili samo najbolje iz beauty svijeta.“ izjavila je izvršna direktorica Douglas parfumerija, gđa. Adrijana Bokan.

Prvi Douglas pop-up store u Zadru će se zadržati do ožujka kada se seli na novu lokaciju koja će se mijenjati svaka tri mjeseca, a cilj je obići sve lokacije u kojima nisu prisutne Douglas parfumerije kako bi se kupcima diljem Hrvatske omogućila kupovina omiljenih brandova.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

Тестостерона Пропионат

https://buysteroids.in.ua

https://biceps-ua.com