Za sve koji vrijeme ne žele trošiti na čišćenje od sada dostupan beeping

Topao i siguran dom je osnovna potreba svakog pojedinca i obitelji. Nema ništa bolje od čistog i mirisnog doma. Nažalost, nekada jednostavno nemamo vremena da bi si to omogućili. Od ovog mjeseca u Zagrebu je dostupan novi način naručivanja čišćenja. Startup Beeping predstavlja prvu digitalnu platformu za naručivanje profesionalni čistača kućanstava.

Prisjetite se svoje tjedne rutine. Posao, kuća, vrtić ili škola te malo zabave, ako vam ostane vremena. Pretrpan raspored ostavlja premalo vremena za stvari koje su u životu najvažnije – obitelj, prijatelje i vas. Tjedan proleti prije nego se stignete okrenuti. Veselite se vikendu, a onda ga provedete brišući prašinu, usisavajući i perući prozore.

Jeste i vi među onima koji tjedno posvete manje od 3 sata slobodnim aktivnostima? Više od polovice ispitanih su takvi. Ne začuđuje činjenica da ljudi u velikoj većini nisu zadovoljni količinom slobodnog vremena koje imaju na raspolaganju. Posebice, količinom vremena koje posvećuju obitelji i hobijima. Beeping je proveo istraživanje koje je pokazalo da više od 50% ispitanih posveti manje od 3 sata tjedno slobodnim aktivnostima. Prosječno hrvatsko kućanstvo na kućanske poslove potroši oko 9 sati tjedno, od čega 5 ili više sati samo na čišćenje.

Jasna misija – više vremena za ugodnije stvari u životu. Beeping povezuje, s jedne strane iskusne, profesionalne čistače s uređenim statusom i željom za dodatnom zaradom, a s druge strano korisnike iz Zagreba i okolice, kojima želimo omogućiti hotelsku uslugu u vlastitom domu te pružiti mogućnost jednostavno i brzog naručivanja čišćenja, kako bi si oslobodili vrijeme za ugodnije stvari u životu. Naš poduzetnički potencijal je prepoznalo i osiguravajuće društvo Generali. Generali je postao ekskluzivni partner Beepinga na području osiguravanja od odgovornosti, usluge čišćenja.

Jan Dobrilovič, suosnivač i direktora poduzeća Beeping WEB d.o.o., koji je razvio uslugu Beeping.hr: – Tehnologija nam može olakšati život na mnogo načina. Danas je potpuno normalno rezervirati hotel online ili naručiti hranu u nekoliko klikova. Zašto ne bi bilo isto s naručivanjem usluge čišćenja. U Beepingu dajemo sve od sebe da naši korisnici budu potpuno zadovoljni i imaju jedinstveno korisničko iskustvo. Zagreb je izuzetna lokacija i mjesto velikih potencijala. Zadovoljstvo nam je nakon godinu dana poslovanja u Sloveniji, proširiti svoje aktivnosti na glavni grad Hrvatske.

Beeping je digitalna platforma, koja omogućuje jednostavno naručivanje prethodno provjerenih i kvalificiranih čistača kućanstava. Beeping, osim što pomaže vlasnicima i stanarima nekretnina, također rješava problem čistača koji su na crnom tržištu te zbog toga imaju problem s nuđenjem svojih usluga. S Beepingom je moguće u samo nekoliko klikova, brzo, jednostavno i  sigurno naručiti čišćenje, bez dugotrajnog pretraživanja i provjeravanja kvalitete.

Više na: [email protected] i

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

сиалис аналоги дешевле

дженерик женская виагра отзывы

www.danabol-in.com