TRI GRAND PRIX-a AGENCIJI PRAGMA KOMUNIKACIJE

PR agencija Pragma komunikacije na ovogodišnjem Grand Prixu Hrvatske udruge za odnose s javnošću okitila se s čak tri nagrade. Konkurencija je bila doista velika: ove je godine stigao rekordan broj prijava – njih 68 koji su se natjecali za najbolje u dvanaest kategorija.

Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje primile su Pragma komunikacije koje su za klijenta Zagrebačku pivovaru/Ožujsko pivo osmislile projekt “Počeši s razlogom – kampanja za rano otkrivanje raka testisa”. Na istu adresu – agenciji Pragma komunikacije, koja je za klijenta Zagrebačku pivovaru realizirala “Predstavljanje online sustava za samostalni unos kadrovskih podataka People Central”, otišao je i Grand PRix za unutrašnju komunikaciju.

I, najvažnije od svega, Pragma komunikacije progalšene su i najuspješnijom agencijom. To se priznanje dodjeljuje na temelju najvišeg ukupnog rezultata svih prijavljenih projekata za nagradu Grand PRix.

Prenosimo dojmove iz Pragma komunikacija nakon dodjele nagrada.

Dogodi se čovjeku u životu trenutak kada misli da će sto posto pobijediti u nečemu jer, eto, njegov proizvod ili usluga nemaju premca, a karizma koju nosi garantira mu uspjeh barem tri koplja ispred konkurencije. I onda dođe dan kada netko odlučuje o tome koliko vrijediš, a ti sjediš u fotelji i gledaš tupo ispred sebe kao Milanović na zadnjim parlamentarnim izborima s jednim jedinim pitanjem u očima… pa kako? Kako, pobogu? Ja sam bio favorit… ja sam najbolji… kako sam izgubio? Sto pitanja koja ostaju bez odgovora. U tim trenucima ne preostaje ti drugo nego pokriti se ušima i probati sljedeći puta opet.

Ili dati ostavku na sve funkcije u stranci. Kako tko.

No, postoje i oni drugi momenti. Kada skromno ne očekujes ništa, a postaneš favorit. Kada usred ispijanja mineralne moraš ustati i otići na binu po nagradu jer, eto, prozvalo te. A ti onako sav musav od mađarice klatiš se po stepenicama sa svojom ekipom… hvala mama, hvala tata… hvala klijenti… pusica… dođes natrag za stol i postaviš si isto ono pitanje kao Milanović s početka teksta – što se ovo upravo dogodilo?

Dogodile su se nagrade. I bome nikako ne nezasluženo, jer smo u ovom poslu od kada su samo amebe nastanjivale zemlju, ali da ih nismo očekivali, eto… nismo.
I što dalje? Ništa posebno. I dalje po planu. I dalje ćemo raditi super projekte, i dalje ćemo usrećivati naše klijente ludim idejama… i dalje ćemo odlaziti na ovakve dodjele nagrada. No, sada smo pametniji i znamo što nećemo ponoviti – nećemo dočekati proglašenje dobitnika punih ustiju. Užasno je stresno pokušati prožvakati tri kolača na putu od stola do pozornice kada te prozovu da se na nju popneš, a ti bez čaše vode u blizini… totalni stres i drama.

Ekipa, hvala vam od srca!

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

Dapoxetine 60 mg

best car seat stroller combo

Acheter Dapoxetine 30 mg