TELE2 OMOGUĆUJE TRENUTNU PROMJENU TARIFNOG MODELA

Još jedan benefit za korisnike Tele2 – mogućnost promjene obveznog podatkovnog prometa bilo kojeg dana u mjesecu, a odabrana promjena bila bi primjenjiva odmah. Naime, do sada je bilo moguće zahtjev predati bilo koji dan u mjesecu, no za primjenu novoodabrane tarife trebalo je čekati prvi dan idućeg mjeseca. Od sada se zahtjev predaje bilo kojeg dana i isti će biti primijenjen odmah.

Korisnici će promjenu obveznog podatkovnog paketa moći napraviti jednom mjesečno, a u slučaju da žele napraviti drugu promjenu unutar istog kalendarskog mjeseca, zahtjev će im biti odbijen uz napomenu da su u tom mjesecu već jednom zamijenili paket i da ga ponovo mogu zamijeniti 1. dana sljedećeg mjeseca.

Naplata paketa će, kao i do sada, biti pro-rate odnosno iznos će biti proporcionalan broju dana koje je korisnik koristio paket. Dakle, kod promjene paketa, korisniku će biti naplaćena oba paketa sukladno broju dana koje je korisnik koristio (npr. ako korisnik 15. u mjesecu prijeđe s obveznog paketa 5GB na BEZBROJ, bit će mu naplaćeno pola naknade za 5GB – 64/2=32kn pola naknade za BEZBROJ – 84/2=42kn što je ukupno 74kn).

Promet u paketu daje se uvijek u punom iznosu pa će korisnik imati na raspolaganju puni iznos novog paketa bez obzira koji dan u mjesecu ga zatraži.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.danabol-in.com

У нашей фирмы интересный веб портал , он описывает в статьях про тамоксифен www.ka4alka-ua.com
www.honda.ua