Slavlje u Becutanovom snježnom ruhu uz Marijanu Batinić i Luku Nižetića

Samo je jedna Becutanova priča, a ove je godine pod nazivom ‘Becutanovo snježno ruho’ ispričana dva dana prije Božića, u zimskom okruženju zagrebačkog Ledenog parka na Trgu kralja Tomislava, u društvu obitelji Mraz – Marijane Batinić i Luke Nižetića.

Brojni mališani, ali i mame i tate sudjelovali su u bogatom cjelodnevnom druženju, dječjim predstavama, nagradnim igrama uz poklone te brojnim  drugim iznenađenjima, kroz koja su ih veselo vodili Marijana i Luka.

„Zahvalna sam što sam barem na jedan dan mogla postati Mrazica i to baš u ‘Becutanovoj snježnoj priči’ i što sam mališanima mogla podijeliti poklone i ispuniti njihove želje. Želja je bilo puno i baš svaku smo ispunili, jer uz Becutan sve je moguće“, naglasila je Mrazica Marijana Batinić, a njezin Mraz, s kojim se tijekom programa izvrsno nadopunjavala, Luka Nižetić dodaje: ‘Uvijek me oduševljavaju ovi blagdanski dani, kada smo svi okruženi jednim posebnim raspoloženjem, a mom veselju nije bilo kraja kada sam dobio poziv za sudjelovanjem u Becutanovoj priči’. Neopisiv je osjećaj vidjeti nasmijana dječja lica, zajedno smo pjevali i smijali se, a kada su tu još Becutan poklončići za naše najmlađe, radost je još veća.“

Prekrasna Becutanova priča na hrvatskom tržištu traje već punih 39 godina, a upravo su na ovakvim događajima vidljivi osjećaji povjerenja, ljubavi i bliskosti korisnika prema Becutanu koji ih godinama vjerno prati u njiihovim najljepšim trenucima.

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i s izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. 39 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta.

Nova formulacija u Becutanovu portfelju – Becutan ulje s lavandom, namijenjeno njezi i zaštiti bebine i dječje kože. Formulacija je obogaćena prirodnim uljem s lavandom, porijeklom s otoka Hvara, tradicionalno poznatog po uzgoju i proizvodnji jednog od najkvalitetnijih ulja s lavandom, dokazanog blagotvornog djelovanja i jedinstvenog mirisa.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

farm-pump-ua.com

steroid-pharm.com