Pet razloga zbog kojih ne smijete propustiti Fuliranje

Nestrpljivo čekamo subotu, 26. 11., i udar Gričkog topa koji će označiti početak Fuliranja u Zagrebu – cilj projekta promocija je hrvatske gastronomije koja postaje sve snažniji atribut u privlačenju posjetitelja  i turista te brandiranju Hrvatske kao gastro destinacije. Donosimo pet bespogovornih razloga zašto ne smijete propustiti Fuliranje:

  1. PETI ROĐENDAN

Fuliranje, jedno od prvih i najoriginalnijih adventskih događanja ove zime slavi svoj peti rođendan. U tih pet godina Fuliranje je posjetilo više od milijun posjetitelja koji su uživali u više od 500 koncerata i nastupa glazbenika, DJ-a, performera i izložbi.  Za ovu zimu Fuliranje priprema još mnoga iznenađenja.

  1. VIŠE LOKACIJA

I ove zima Fuliranje se odvija na dvije lokacije, u Tomićevoj i Kurelčevoj ulici. Na svakoj lokaciji odvijat će se brojna događanja s drugačijim programima i konceptima kojima neće nedostajati dobre zabave i vrhunskih gastro užitaka.

  1. OVU ZIMU FULIRANJE IDE DALJE

Ovu zimu Fuliranje ide dalje te svojim posjetiteljima nudi dva nova koncepta. Tako će Tomićeva ulica postati gastro meka za sve foodije i zaljubljenike u hranu i dobru zabavu dok će Kurelčevom prašiti  zarazni disco ritmovi.

fuliranje-2

  1. TOMIĆEVA CHEF STREET

Tomićeva aka The Foodiest street in the world, u suradnji s Andrejom Barbierijem i Marinom Medakom, ove će godine, prvi put na cesti, ugostiti najbolje i najatraktivnije hrvatske kuhare. Dino Galvagno, Braco Sanjin, Tomislav Škunca Škuf, Tvrtko Šakota, Ivan Pažanin, Petra Jelenić i Hrvoje Zirojević samo su neki od kuhara koji će posjetiteljima predstaviti svoje kreacije.

Visoke gastro ambicije ne prestaju s kuharima, tako da će se u Tomićevoj prvi put predstaviti klaster najboljih srednjodalmatinskih restorana i kuhara pod brandom MURTER – KORNATI, a koji čine restorani FABRO, BOBA,  OPAT I FEŠTA. Osim njih, u ulici je i jedan od najboljih istarskih restorana, VODNJANKA, a  za slastice tu su RougeMarin Choco Bar, Fritula Bar i Palačinka Bar.

Svoj talent i dobru energiju u ulicu će donjeti i BABY DOOKS koji će u svojoj kućici pripremati drugačije i zanimljive hot dogove, kobasice i još štošta. Da posjetitelji ne bi ostali žedni, tu je već kultna RAKIJARNICA.

Za dobre fotografije bit će zaslužan Photo Bootique koji će posjetiteljima omogućiti da zabilježe vesele trenutke ovogodišnjeg Fuliranja.

  1. KURELČEVA DISCO STREET

Kurelčeva ove zime postaje najveći disko na otvorenom. Ideja je presjekom disko kulture od njenih začetaka s početka 70-ih, pa sve do danas, rasplesati i ugrijati posjetitelje u hladne zimske dane.

Donna Summer, Marvin Gaye, Bee Gees, Kulušić, Saloon i Studio 54 samo su neki od glazbenika i disko ikona kojima ćemo ovim putem odati priznanje. Osim bogatog audio-vizualnog dojma, u ulici će biti odlična ponuda hrane i pića koja neće ostaviti ravnodušnima ni najzahtjevnije posjetitelje. Plesnjaci, DJ-i, tematske večeri, plesne i glazbene radionice, samo su dio programa ovogodišnjeg Fuliranja.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

сиалис продажа

steroid.in.ua

https://medicaments-24.com