Online knjižara sa 25.000 naslova u webshopu Abrakadabra.com

Volite li knjige, razveselit će vas vijest da je najveća online ponuda knjiga u Hrvatskoj, s čak 25 000 naslova, dostupna sada putem Abrakadabra.com. Dodatan svakako jest besplatna dostava na kioske Tiska i Paketomate.

Bilo da tražite roman za opuštanje uz dekicu i topli napitak, slikovnicu za najmlađe ili možda priručnik za studij ili posao, od sada sve to i još više možete pronaći na jednom mjestu i u samo par klikova.

I domaći autori i strani autori

Široka ponuda zasigurno će razveseliti i najzahtjevnije knjigoljupce, od posljednjeg romana Jonathana Franzena „Čistoća“ i legendarnih djela Gabriela Garcia Márqueza do najnovijih izdanja izvrsnih hrvatskih autora, poput  Marine Vujčić, Zorana Ferića i Ludwiga Bauera.

Svima koji vole čitati u hodu ili u javnom prijevozu dobro će doći džepna izdanja bestselera svjetske literature.

Bojanke za djecu i odrasle

Najmlađe, koji se tek upoznaju sa svijetom pisane riječi, čekaju vesele slikovnice i  čudesne priče, a tu su i bojanke za poticanje mašte koje više nisu rezervirane samo za djecu. Na top ljestvicama najprodavanijih knjiga sve češće se nalaze i , koji su idealan način za opuštanje od stresa.

Stručni naslovi

Ako ste pak u potrazi za literaturom za studij ili želite usavršiti svoje profesionalno znanje, na webshopu Abrakadabra.com čeka vas kvalitetna ponuda djela iz teorije umjetnosti, društvenih, prirodnih i tehničkih znanosti te mnogih drugih područja interesa.

Uz čak 25 000 naslova, na webshopu svatko može pronaći knjigu za sebe i druge, a kupljeno besplatno stiže na kioske Tiska i Paketomate bilo gdje u Hrvatskoj. Možete odabrati i plaćanje na rate, svim karticama i bez kamata, a svakom kupovinom sakupljate bodove na vašem MultiPlusCardu.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.steroid-pharm.com

средства повышающие потенцию у мужчин

carla novaes