Novi salon ljepote koji nudi gotovo bezbolnu depilaciju

U Dubrovniku je nedavno otvoren novi salon ljepote koji pripadnicama ljepšeg spola pruža visokoprofesionalna i kvalitetna kozmetička usluga koja će istaknuti njihovu ljepotu i jedinstvenost, ali i nekoliko posebnosti poput depilacije koju nazivaju bezbolnom, ali i tretmanom Oxy theraphy uređajem.

Max beauty salon je jedan od rijetkih koji nudi depilaciju LYCON voskom. Ovaj vosak napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodanim senzualnim aromaterapeutskim sastojcima kao što su lavanda, ruža, kamilica, vanilija i čajevac.

Koja je razlika između depilacije standardnim voskovima i LYCON voskom?

LYCON je vosak koji osigurava vrhunske rezultate, odstranjuje jako tvrdokorne dlake već kod dužine od 1 mm. Ima nisku temperaturu djelovanja, iznimno je elastičan i nježan, zato na kožu djeluje njegujuće i smirujuće, a voskanje je ugodno iskustvo i na najosjetljivijim dijelovima tijela. Najbolja vijest od svega je da upravo ovaj vosak smanjuje očekivanu bol depilacije za čak 70%.

Još jedna posebnost Max Beauty-a je tretmana Oxy therapy uređajem

“Oxy Therapy tretmani daju sjajne rezultate koji se mogu osjetiti i vidjeti odmah. Najveća prednost je to što ovi tretmani gotovo da i nemaju kontraindikacija. Sistem filtriranja zraka koji je instaliran tehnološki je izrazito napredan i pruža najveću moguću koncentraciju kisika koja se može dobiti iz njega. Tretman se sastoji od intenzivnog čišćenja mrtvih stanica kože, a uz pomoć posebno dizajniranih seruma može se djelovati i na gotovo sve probleme kože lica – smanjenje bora, smanjivanje znakova starenja, lifting lica, hidrataciju kože, smanjivanja akni, problem hiperpigmentacije, problem osjetljive kože” kazala nam je vlasnica salona.

Za njegu ruku i stopala tu je brand Cuccio Naturale, a lakiranje se obavlja LCN lakovima, te dobro poznatim Shellac-om. Od depilacije bi trebalo bi izdvojiti još i Epiladerm šećernu pastu.

Nikako ne smijemo zaboraviti niti jednu od najomiljenijih ženskih beauty rutina. Pogađate, riječ je o šminkanju. U salonu Max Beauty, šminkanje se odrađuje profesionalnom šminkom MAC i NYX, a stručno osoblje će vas oduševiti dobrim savjetima i tehnikom.

Što se tiče tretmana tijela, uglavnom su bazirani na opuštajuće i medicinsko-sportske masaže za uklanjanje napetosti i bolova u mišićima uzrokovanih stresnim načinom života.

Osim raznovrsnih usluga oduševit će vas i chic uređenje koje ovaj salon stavlja na listu jednog od najljepše uređenih u Dubrovniku! Sigurni smo da će jako brzo postati omiljeno mjesto među Dubrovkinjama, ali i gošćama koje se na odmoru žele opustiti uz najkvalitetnije tretmane koje Dubrovnik može ponuditi.

Koje sve usluge i tretmane nudi Max Beauty možete provjeriti .

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

https://steroid.in.ua

farm-pump-ua.com/masteron.html

таблетки виагра для мужчин