Lijepo je lijepo se odnositi prema ljudima uz nove Mentos Say Hello limitirane bombone

Jesmo li zaboravili kako se povezati s drugima, a da to nije na društvenim mrežama? Kada smo zadnji put pristupili nekome u stvarnom svijetu, napravili prvi korak i započeli razgovor?

S novom limitiranom edicijom Mentos Say Hello bombona nikada nije bilo jednostavnije prići djevojci ili dečku, pitati šefa za povišicu ili s potpunim strancem napraviti nešto zabavno. Na svakom bombonu, okusa naranče i maline, isprintan je izazov koji će vam omogućiti da na jednostavniji način započnete razgovor. Otići s nekim na piknik, zasvirati zračnu gitaru, zapjevati ili jednostavno namignuti nekome i udariti mu snažan ‘high five’ samo su neki od 34 izazova ispisanih na svakom od Mentos bombona u rolici.

Kako to funkcionira u praksi odlučio je isprobati naš poznati zabavljač Mario Petreković koji je u centru Zagreba slučajnim prolaznicima nudio Mentose te ih pozvao na različite izazove. Tako smo mogli vidjeti da je skakao i plesao, fotografirao se sa strancima, a s nekima čak i obarao ruku. Nije li lijepo, lijepo se odnositi prema drugima, upitao se Petreković.

Nakon što smo izazvali prolaznike u Zagrebu, sada izazivamo sve zainteresirane da se uključe u Mentos Say Hello darivanje i da nam pokažu bolji način pozdravljanja uz Mentos. Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na stranici Mentos HR.

Uz nove Mentos izazove zabavu možete okusiti i 2.6. u Splitu, 3.6. u Varaždinu i Osijeku, 9.6. u Zadru, 10.6. u Rijeci i u Zagrebu na jezeru Jarun.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

http://pharmacy24.com.ua

https://pills24.com.ua

www.pills24.com.ua