Jeste li tigar, jednorog, majmun ili mačka? Otkrijte koji ste tip Honor korisnika

Kako bi pomogao potencijalnim kupcima koji se bore s neodlučnošću pri izboru idealnog pametnog telefona, Honor je osmislio jednostavnu infografiku koja kroz nekoliko kratkih pitanja profilira korisnike i nudi im savršen uređaj koji će najbolje odgovoriti na njihove potrebe i preferencije.

Riječ je o globalnom marketinškom pothvatu branda Honor kojim se želi smanjiti postotak potencijalnih potrošača koji odustaju od kupovine upravo radi neodlučnosti koja se javlja kod prevelikog izbora. Zabavna infografika vodi kroz nekoliko pitanja o veličini uređaja,  korištenju aplikacija, igrica, kamere i cijene te na temelju odgovora korisnike profilira u tigrove, jednoroge, majmune ili mačke, odnosno tipove potrošača kojima najbolje odgovara Honor 7 Lite, Honor 6X, Honor 8 ili Honor 8 Pro pametni telefon.

Honor 8 Pro namijenjen je tako svakome tko je u potrazi za moćnim mobitelom, jakim poput tigra jer sadrži quad-HD ekran, 6 GB RAM memorije i 4000 mAh bateriju. Jednorog označava korisnike koji su posebni kao i Honor 8, referirajući se na njegovu dual kameru od 12 MP, 3D senzor za otisak prsta i mogućnost brzog punjenja. Honor 6X brz je i razigran mobitel poput majmuna, pa svakoga tko dođe do ovog rezultata očekuju dual kamera, snažne značajke, visoka kvaliteta i dug vijek trajanja baterije. Na koncu, za sve staložene, mirne i neovisne poput mačke, idealan je Honor 7 Lite s jakim procesorom, dugim vijekom trajanja baterije i prednjom kamerom od 8 MP.

Korisna infografika pokazat će se od velike pomoći svakome tko traga za konstruktivnim savjetom o tome kako zadovoljiti sve potrebe pri potrazi savršenog mobilnog uređaja.

Brend Honor je nastao kako bi se zadovoljile potrebe pripadnika Generacije Y s proizvodima koji su prilagođeni za korištenje interneta, pružaju nevjerojatna korisnička iskustva, nadahnjuju djelovanje, njeguju kreativnost i osnažuju mlade kako bi ostvarili svoje snove. Honor se time izdvojio od sličnih brendova te pokazao hrabrost radeći stvari drugačije od ostalih i poduzimajući korake kako bi svojim korisnicima predstavio nove tehnologije i inovacije.

Za više informacija posjetite internetsku stranicu www.hihonor.com ili  Honor Hrvatska.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

https://buysteroids.in.ua

http://steroid-pharm.com

Узнать как http://www.ka4alka-ua.com по вашему желанию, недорого.