Cover.style: nova lifestyle platforma

Hrvatska medijska scena od 4. srpnja 2017. godine postala je bogatija je za lifestyle/celebrity web platformu, . Iza portala koji će nesumnjivo donijeti osvježenje u uvijek atraktivan svijeta medija, stoji glavna urednica Sandra Njavro, koja je u posljednjih 25 godina uspješno «plovila» kao urednica i novinarka u vodećim lifestyle magazinima Gloria i Story te koja je svoje bogato iskustvo i znanje odlučila iskoristiti u digitalnim medijima. Cover.style, je krenuo u smjeru novih ideja, intrigirajući svojim pričama, temama, fotografijama. Stvarajući nove vrijednosti i novi pogled na svijet bogatih i slavnih.

“Moja ljubav s web novinarstvom ne traje dugo. Kratka je, ali strasna. Ljubavnim rječnikom može se reći da sam zaručena, da sam odabrala vjenčanicu i da nam se smiješi dug i sretan život. Ime te ljubavi je logično. Ime joj je Cover, prema riječi koju sam izgovarala na svakom deadlineu, riječi koja mi je donosila i radost i tugu. Ipak, nastalo je također iz ljubavi, nakon što sam više od dva desetljeća radeći u magazinskom novinarstvu naučila pronalaziti top priče, vrijedne naslovnica. Zato sam iznimno ponosna što vam mogu predstaviti novu lifestyle/celebrity platformu koja će, vjerujem, svojim izborom priča, intervjua i tema obogatiti medijsku scenu te zadovoljiti ukuse i onih najzahtjevnijih. Vjerujem da će vas Cover.style osvojiti na prvu, da će te u svakoj našoj priči pronaći puno ljubavi, truda i kvalitetnog medijskog rada. Mi ćemo se truditi da iz dana u dan budemo bolji, da budemo web platforma na koju će te se uvijek rado vraćati”, rekla je glavna urednica Sandra Njavro.

Uz Sandru Njavro, portal čine mladi, ali kvalitetni novinari, koji su spremni dati najbolje od sebe, uhvatiti se u koštac sa svakim novim izazovom. Ono što Cover.style čini posebnijim i drugačijim je atraktivan dizajn stranice i sadržaj koji će dijelom uređivati i neke poznate, javne osobe te se po prvi puta okušati u ulozi novinara. Tako će između ostalih rubriku Odlikaši raditi Nina Badrić, jedna od najboljih i najvećih pjevačkih zvijezda regije, dok će urednica beauty rubrike biti prekrasna Tatjana Dragović. Uz ove dvije ugledne mlade dame, kroz autorske tekstove na Cover.styleu, gostovali su i cijenjeni estetski kirurg dr. Siniša Glumičić i Igor Štimac, bivši izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije. Na Coveru će te imati priliku pronaći i tekstove putopisca Vlade Šestana, te stručnjaka za filmsku umjetnost Joshija Tomića, kao i mnogih drugih koji će Cover.style činiti posebnijim.

Cover.style priprema i inovativnu gastro rubriku, gostovanja poznatih hrvatskih, ali i svjetskih kuhara, modnu rubriku po uzoru na vodeće svjetske medije, ali i street style reportaže iz svih hrvatskih gradova koje će uređivati sestre Slavica i Ane Josipović, čija je ulična umjetnost prerasla hrvatske granice. Cover.style će pisati o atraktivnim domaćim i stranim destinacijama za odmor, otkrivati nove hotele, atraktivne plaže, razne sadržaje vezane uz odmor i zabavu. Pratit će filmski, kazališni i kulturni sadržaj, izvještavati o svim novitetima i novostima iz bogatog svijeta kulture. Za Cover.style pisat će i mnogi blogeri, auto rubrika donosit će sve relevantne i zanimljive informacije iz auto moto svijeta, a poseban naglasak bit će na rubrike zdravlje i fitness u kojima će sudjelovati priznati hrvatski liječnici i renomirani fitness stručnjaci.

Za sve vas koji poželite biti dio ove nove lifestyle priče sve što vas zanima možete pronaći na . Pišite, komentirajte, savjetujte, ekipa Cover.stylea uvijek će naći vremena za vas.  Nastala iz ljubavi web stranica Cover.style zaslužuje vašu pažnju, jer svojim inovativnim pristupom svakoj priči, izborom gostiju i suradnika, te vrijedno sljedeći svjetske trendove, ova stranica bez sumnje će zadovoljiti ukuse i želje, najzahtjevnijih i najzagriženijih pratitelja lifestyle scene.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

buy steroids canada

www.steroid-pharm.com/proviron.html

http://pharmacy24.com.ua