3D street art umjetnik Filip Mrvelj u Zagrebu stvara novo 3D umjetničko djelo!

Zajedničkom suradnjom Burger Kinga i Arena Centra, ispred Arena centra će pred očima posjetitelja nastati novo 3D umjetničko djelo. Nakon mnogo naslikanih 3D slika po cijelom svijetu, od Nizozemske, Katara, Cipra i mnogih drugih zemalja, te nakon nedavnog 3D art festivala u Vukovaru, Filip Mrvelj stiže u Zagreb.

S početkom u subotu 27.5 pa do ponedjeljak 29.5. ispred Arena Centra nastat će oku zanimljivo, a nepcu ukusno 3D umjetničko djelo. Povodom 60. rođendana najpoznatijeg Burger King burgera Whopper, prvi puta u svijetu Whopper će dobiti i 3D sliku. Posjetiteljima će posebno interesantno biti fotografiranje, jer je 3D efekt vidljiv isključivo na fotografiji.

Kako će najpoznatiji hrvatski 3D street art umjetnik naslikati rođendansku fotografiju Whoppera iz Burger Kinga, i to sve pred posjetiteljima zagrebačkog Arena Centra, dođite i pogledajte ovaj vikend od 27. – 29.5.2017.

I još par info o Filipu. Ovaj poznati street art umjetnik, rođen u Slavonskom Brodu, opčinjen svemirom i astronautima, naslikao je 2011. tada najveću 3D sliku na svijetu („nestala obala“), u njegovom rodnom Slavonskom Brodu. Slika površine 1300 m2  postala je dio riječne obale, tako da u jednom trenutku kada rijeka Sava naraste i kada gledatelj fotografira, izgleda kao da rijeka pada u veliku rupu na obali. A njegov oslikani most u Vukovaru, već je postao veliki hit na društvenim mrežama.

Ovaj vikend imate priliku vidjeti ovog zanimljivog umjetnika i u Zagrebu. Ne propustite!

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

steroid.in.ua

Acheter Levitra 10 mg

http://swiss-apo.net