Stigla je Reserved dječja zimska kolekcija

Kreativna skandinavska estetika i motivi za sjevera rezultirali su toplom dječjom zimskom kolekcijom čija su glavna obilježja trendi tkanine, jednostavnost dizajna, kreativnost i inspiracija. Reserved dječja zimska kolekcija odgovor je na sve potrebe i zahtjeve suvremene djece i njihovih roditelja. U kolekciji prevladavaju svijetle pastelne boje s detaljima mornarsko plave, dok pažljivo odabrane tkanine – kvalitetan pamuk, pletivo, umjetno krzno itd.- daju kolekciji ugodan i topao osjećaj. Prirodna paleta boja, zanimljive teksture i unikatni detalji također doprinose osjećaju topline.

Kolekcija za djevojčice prožeta je posebnim, bajkovitim stilom, zahvaljujući prozirnom tilu, šljokicama i srebrnim printom. Presijavajući materijal balansira mekoću tkanine koja je korištena za džempere, pulovere i haljine. Kolekcija za dječake se također sastoji od udobne pamučne i pletene odjeće i mekog flanela, koji su u kontrastu sa svijetlim elementima. Dizajneri su se poigrali s proturječnostima miješajući toplo i hladno, mat i sjajno, dajući kolekciji trodimenzionalnost.

res-2

Glavna inspiracija ove dječje kolekcije je sjeverni pol i hladna Aljaska. Dizajnere je inspirirala naivna umjetnost, retro stil grafičkog dizajna te dječja umjetnost, a najčešći dekorativni motivi koji se pojavljuju unutar kolekcije su čipkaste pahulje i zimske životinje: labudovi, polarni medvjedi i bijele lisice.

Više o kolekciji potražite na:

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

Acheter Cialis 20 mg

купить сиалис 40

www.honda.ua