Nove Startasice za školske dane – Startas Cvičke

Na promociji u Hrvatskom školskom muzeju (Trg Maršala Tita 4) u Zagrebu predstavljene su Startas Cvičke. Iako Startas postoji punih 40 godina, a Borovo je kroz povijest proizvodilo nekoliko modela šlapica za školarce, proizvodnja Startas Cvički je logičan slijed.

Dubravko Šimenc, voditelj branda Startas, istaknuo je kako su proizvedene, kao i svi Startas modeli, od pamučnog platna, gume dobivene iz prirodnog kaučuga, ručno su izrađene u Vukovaru gdje ih je oblikovalo više od 23 para vrijednih ruku. Kako bi se olakšalo obuvanje šlapica, klasičan model s veziacama zamijenjen je elastičnom trakom. Dostupne u 10 različitih boja, za djevojčice i dječake, idealane su za školske dane. Uz kupljenje Startas Cvički kupci dobivaju Startas platnenu vrećicu koju su za sašile djelatnice udruge Kamensko Creativa, te je i na taj način zaokružena priča o izvorno hrvatskom proizvodu.

– Potkraj školske godine počeli smo zaprimati upite od strane vijeća roditelja i osnovnih škola diljem Hrvatske. Školama su ponuđene Startasice i Startas Cvičke po povoljnijim cijenama te smo sa 50-ak škola trenutno u pregovorima, a njih 10-ak je u fazi realizacije suradnje – istaknuo je Damir Rupčić, voditelj projekata u Borovu.

Promocija je održana u Hrvatskom školskom muzeju, otvorenom davne 1901. godine. Uz trenutnu izložbu Bertuchovog slikovnog carstva te stalni postav muzeja s predivnim postavima školske građe, svi kupci Startas Cvički mogu besplatno posjetiti muzej tijekom cijele ove školske godine.

Startas Cvičke dostupne su u većini Borovo prodavaonica po cijeni od 99 kn te uz platnenu Startas vrećicu na dar.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.pharmacy24.com.ua

medicaments-24.net

https://cialis-viagra.com.ua