Mass gležnjače za cool modnu jesen

Gležnjače ove jeseni zauzimaju prvo mjesto na ljestvici obvezne obuće za jesen. Osim što su raznolike i praktične, gležnjače pristaju baš svakom modnom stajlingu. Elegantnom izgledu daju cool faktor, a ležerne odjevne kombinacije podižu na jednu višu modnu razinu.

Gležnjače u raznim varijantama možete pronaći i u Mass trgovinama.  Za toplije jesenske dane idealne će biti niske gležnjače čiji izgled dodatno naglašavaju metalni i sjajni dodaci u obliku zatvarača, zakovica i krugova. Modni stil će u trenutku promijeniti kaubojske gležnjače koje karakterizira debela srednje visoka peta i špic vrh, a za najodvažnije Mass predlaže još jedan dodatak – popularne resice.

Vječna klasika su i ove godine omiljene „chelsea“ gležnjače s karakterističnom širokom gumicom sa strane cipele. U ormaru nikako ne bi smjele nedostajati elegantne gležnjače s potpeticom. Potpetice ove godine nemaju ograničenja. Mogu biti debele, kvadratne, tanke, visoke ili potpuno niske. Svaka od njih stvorit će drugačiji izgled.

Ove sezone poseban je naglasak i na materijalima, kao što su baršun i različiti uzorci kože, te različite boje baršuna na cipeli u zanimljivom geometrijskom uzorku. Rokerski stajling stvorit će masivne bajkerske gležnjače na kojima se ističu sjajne zakovice, kopče, vezice i debeli potplat.

Svoj su preporod ove sezone doživjele i kultne uggsice čija mekana ovčja vuna grije noge i nudi im željenu udobnost i toplinu.

Nova kolekcija jesen-zima 2016./2017. može će pronaći u svim Mass trgovinama diljem Hrvatske, a više pojedinosti naći ćete na Internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com  i na Facebook stranici .com/mass.hr.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.medicaments-24.com

www.ka4alka-ua.com/poslekursovoe/anastrozol

adulttorrent.org/search/Novels/2