Havaianas capsule kolekcija – neodoljive japanke za Valentinovo

Slaveći ljubav bez granica, brand Havaianas predstavlja posebno valentinovsko izdanje kultnih japanki u tri kolekcionarska modela koja će vas s lakoćom prebaciti u zaigrano ljetno stanje uma. Ove godine budite drukčiji i u potpunosti ignorirajte grozne zimske minuse – svoju bolju polovicu iznenadite neobičnim poklonom koji će sigurno izazvati osmijeh od uha do uha i probuditi asocijacije na tople ljetne dane.

Slavnoj romansi Popaja i Olive ove se godine pridružuje i vječno neuspješan, ali zato ništa manje uporan, Olivin udvarač Bluto. Šarmantni i pomalo retro šareni printevi na poznatim gumenim japankama stižu taman na vrijeme kako bi vas podsjetili da ljubav postoji u svim oblicima i kombinacijama, te kako bez nje život ne bi bio ovoliko zabavan. Savršene za spa dan ili putovanje iznenađenja, ove će neobične japanke sigurno nakratko otjerati snježne pahulje i pomoći u stvaranju novih romantičnih uspomena.

Klasični TOP Havaianas modeli kolekcije za Valentinovo ukrašeni su muškim likovima – Popajom i Blutom, dok onaj ženstveniji SLIM model krasi lijepa Oliva.

Valentinovska kolekcija samo je mali uvod u 2017. godinu, kada će brand Havaianas predstaviti i druge grafike s likovima iz popularnih crtića.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

http://danabol-in.com

www.farm-pump-ua.com/klenbuterol-balkan2.html

buy anabolic steroid online