Dragocjeni sjaj novih kolekcija Zlatarne Celje

Zlatarna Celje i ove jeseni predstavlja kolekcije koje pričaju priču o nepogrešivom izboru i bezvremenskom nakitu. Među kolekcijama koje se ove sezone izdvajaju je zlatna kolekcija Starry Sky. Izgledom podsjeća na buket zvijezda koje su namijenjene posebnoj osobi. Ovaj klasičan i elegantan nakit potpisuje slovenska dizajnerica nakita Zdenka Šamec. Kombinacija dijamanata i briljanata predstavlja neprestano treperenje zvijezda, a zbog svoje istančane elegancije može se kombinirati i uz dnevni i uz večernji modni odabir. U kolekciji su prsten i naušnice.

Kolekcija Topaz uz odiše jednostavnom elegancijom koju naglašava nježna boja svijetloplavog topaza. Precizni oblici daju dojam odmjerenosti i profinjenosti koja najbolje dolazi do izražaja u posebnim prigodama. U kolekciji od bijelog zlata su prsten, naušnice i privjesak.

Odvažne i mladenačke Lencia kolekcije ove jeseni predstavlja Mother of pearl. Kolekcija je podsjetnik na tek minule ljetne dane, mirise i okuse mora koje dočarava sedefasta biserna matica. U kolekciji od vrhunskog rodiniranog srebra su ogrlica, prsten i naušnice.

Više informacija o ponudi, ali i posebnim pogodnostima Zlatarne Celje potražite na linkovima:

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

steroid-pharm.com/d-dubol.html

steroid.in.ua

steroid-pharm.com