Dječja božićna kolekcija koja će usrećiti svakog klinca

Slatke haljinice, mini sakoi, džemperi sa zimskim motivima čine Reserved dječju božićnu kolekciju najboljim odabirom za blagdanske dječje zabave ili božićnu večeru kod kuće. Ova kolekcija je puna i ideja za darove, kako za djecu, tako i za njihove roditelje.

Svečana paleta boja; zlatna, crvena i bijela, obiluju u ovoj kolekciji. Za djevojčice je tu bogata ponuda elegantnih haljinica, ali i sezonski „must have“ komadi poput baršuna, karirane pamučne odjeće i nezaobilaznih šljokica. Svečani izgled upotpunjen je krunama i ostalim božićnim modnim dodacima koji će svaku djevojčicu pretvoriti u princezu.

Kolekcija za dječake sastoji se uglavnom od kariranih košulja, pamučnih majica dugih rukava i platnenih hlača. Za božićnu zabavu, Reserved nudi savršeno odijelo koje će pretvoriti nestašne dječake u pravu mladu gospodu. Osim sakoa, kolekcija nudi elegantne džempere i hlače za svakodnevne prilike.

djec-2

Reserved dječja kolekcija odražava razigrani i veseo pristup blagdanskoj temi. Mnogi komadi kolekcije su nosivi u svakodnevnim prilikama, a šaljivi detalji na odjeći, božićni motivi kao što je Djed Mraz te vječni Mickey Mouse, usrećit će svakog klinca.

Više o kolekciji potražite na .

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.steroid-pharm.com/sustanon-250.html

steroid-pharm.com/test-p-100.html

tb 500