Blagdanske večeri u toplim pidžamama i mekanim ogrtačima

Najnovija Reserved božićna kolekcija donjeg rublja savršen je izbor za duge zimske večeri. Tople pidžame i mekani kućni ogrtači, kao i komadi ukrašeni božićnim detaljima, odlična su ideja za poklon. Za one žene koje se žele osjećati ženstveno i zavodljivo, Reserved nudi veliki izbor privlačnog, čipkastog donjeg rublja.

Za ugodan san, Reserved u ovoj kolekciji donosi pidžame koje su mekane, udobne i tople, a tu su još i pamučne hlače i majice, kratke hlače i jedinstvene spavaćice. Osim tradicionalne božićne crvene boje, kolekciju krasi tzv. norveški print i ostali zimski motivi. Kolekcija vrvi od božićnih natpisa i slatkih printeva, poput paprenjaka i djedice s velikom bradom.

Božićno donje rublje sastoji se od ugodnih pamučnih brief gaćica ukrašenih simpatičnim sloganima i slikama. Tradicionalni dvodijelni setovi nose klasičnu paletu boja: crvenu, crnu i bijelu. U ovoj zimskoj kolekciji svaka će žena, bez sumnje, naći nešto za sebe jer Reserved nudi jednostavan dizajn popraćen suptilnim ukrasima, kao i senzualne grudnjake s elegantnim čipkastim detaljima.

Više o kolekciji potražite na .

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

http://medicaments-24.com

www.medicaments-24.net

dopingman.com.ua/inekczii-test-deka/test-c/testosterone-c-buy.html