BIPA i eNVy room u još jednoj uspješnoj zajedničkoj suradnji

Poznati modni dvojac eNVy room u suradnji s BIPOM odlučio je uljepšati dolazeće Valentinovo dizajniravši prigodnu majicu s romantičnim uzorkom koji odiše motivom ljubavi. Lagana i prozračna bijela majica izrađena je od kvalitetnog materijala i kao takva lako je nosiva uz različite odjevne kombinacije, a motivi srca i zaljubljene žene daju joj dozu nježnosti i romantičnosti, baš kako i priliči Danu zaljubljenih. S obzirom na to da je crvena boja ljubavi i strasti, dizajneri su upravo tu boju je odlučili uklopiti u neodoljivi print i na ovoj pamučnoj majici, pa ona ujedno predstavlja idealan izbor ako njome želite nekome izjaviti ljubav ili reći da vjerujete u ljubav i da vas ljubav pokreće.

Nije novost da BIPA kontinuirano ulaže u modne projekte kojima je za cilj učiniti vrhunski dizajn još dostupniji kupcima. Suradnja eNVy rooma i BIPE nastavak je uspješnih projekata koje su zajedno realizirali i u sklopu nekih drugih suradnji, koje su također ostvarile ogroman uspjeh.

”Iznimno nam je zadovoljstvo i dalje pridonositi s BIPOM i tako nastaviti uspješnu suradnju i približiti naše brendove svim kupcima BIPE i fanovima eNVy room-a, učiniti ih dostupnima, razveseliti ih, uljepšati kupnju, dan. U zajedničkoj kooperaciji to nam je bio glavna nit vodilja, osim što se majice mogu nositi povodom Valentinova, mogu se nositi i tijekom cijele sezone i godine te na taj način podsjetiti sebe i druge da je ljubav oko nas i mamiti osmijehe. Stoga se veselimo vidjeti kako ženska populacija s veseljem nosi majice, uljepšava si dan i uživa”, naglasio je dvojac iz eNVy rooma.

eNVy room majice povodom Valentinova u prodaji su u razdoblja od 2. 2. do 19. 2. 2017. u svim BIPA poslovnicama. Cijena majice iznosi 59,90 kn i dostupna je u četiri veličine (S, M, L i XL).

Kupnjom majice ostvaruje se još jedna prigodna pogodnost povodom Valentinova: 30% popusta na parfem po vlastitom izboru.

Više informacija na ili na BIPA besplatni telefon 0800 20 20 30.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

medicaments-24.net/levitra-vardenafil/levitra-20-mg/

https://steroid.in.ua

www.buysteroids.in.ua