Ella i Danijela Dvornik otvaraju četvrto izdanje Ženske priče

Idući tjedan, 18. listopada 2016., počinje četvrta sezona Ženske priče, a otvorenje nove sezone će obilježiti gostovanje Elle i Danijele Dvornik. Ove opuštene večernje ćakule s inspirativnim ženama Hrvatske koje je osmislila i vodi spisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić održavat će se u zagrebačkom multimedijalnom klubu Opera, a novost je humanitarni karakter programa – svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Nakon tri uspješne sezone u kojima je Ženska priča do posljednjeg mjesta punila prostor Bookcaffea i Vidikovca, nakon 54 talentirane, svestrane, nagrađivane žene koje su s voditeljicom, stand up komičarkom i spisateljicom Marijanom Perinić opušteno, otvoreno i britko pričale o životu, inspiraciji, poslu, ljubavima, Ženska priča u listopadu 2016. ulazi u četvrtu sezonu s novim gošćama u klubu Opera, a program dobiva i humanitarni karakter – svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Novost je i da se predmet ženskih razgovora širi s književnosti (beletristike i publicistike) na nova područja, tako da nas u novoj sezoni očekuju brojne uspješne žene na području televizijskog i radijskog voditeljstva, glume, sporta, life coachinga, zdravog života, mode i ostalih područja.

Na novoj lokaciji, u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u dvosatnom programu, voditeljica, stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić predstavit će u utorak 18. listopada 2016. u 20.00 sati dvije nove gošće: Ellu i Danijelu Dvornik.

Uvijek intrigantna Ella Dvornik ili, kako se sama opisuje, obična cura s neobičnim ukusom, uspješna je lifestyle blogerica i kolumnistica koja često zapali internet izravnošću i iskrenim razmišljanjima. O uspješnosti njezina lifestyle bloga govori i činjenica da je 2016. godine njezin blog I am Ella po izboru UK Blog Awardsa ušao u top tri najbolja bloga među 3000 prijavljenih.

Formi bloga vratila se i Danijela Dvornik, poznata majka poznatije kćeri, koja svoj brzo rastući klub ženskih fanova časti pričama o zdravom životu i crticama iz svakodnevice.

Nove će gošće s voditeljicom podijeliti svoja razmišljanja o životu, izazovima, inspiraciji – uživajte s nama u nastavku Ženske priče s dvije iznimne žene, Ellom i Danijelom Dvornik, uz sjajnu voditeljicu Marijanu Perinić koja iz svake svoje gošće izvuče uvijek ono najbolje.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

https://pharmacy24.com.ua

левитра цена в украине