Najnovija NoFrost tehnologija u kombiniranim hladnjacima/zamrzivačima Gorenje

Kad radosno krenete prema zamrzivaču kako biste izvadili sastojke za pripremu omiljenog jela, očekujete da ćete ih jednostavno pronaći i izvaditi. Zasigurno ne očekujete zamrzivač koji ćete jedva otvoriti, a zatim naići na zbunjujući kaos zamrznutog povrća, voća i mesa. Ima li što neugodnije od debelog sloja leda na komadima hrane koja je izgubila svoj pravi okus? I nije li posve frustrirajuće čekati da se ta kugla leda otopi kako biste vidjeli jeste li iz zamrzivača izvadili ono što ste htjeli?

Najnovija NoFrost tehnologija u kombiniranim hladnjacima/zamrzivačima Gorenje staje na kraj takvim frustracijama! NoFrost je dokazano najbolji sustav hlađenja koji se temelji na učinkovitom strujanju hladnog zraka kojim se uklanja vlaga iz zamrzivača. Bez vlage nema ni ledenog prekrivača, a vaša zamrznuta hrana dulje zadržava prirodnu svježinu, oblik, izgled i okus.

Uz to, NoFrost tehnologija također sprečava neželjeno lijepljenje zamrznute hrane. Upravo zato u vašim ladicama u zamrzivaču neće biti leda na hrani i njegovim unutarnjim stjenkama – ladice će biti lijepo organizirane i uredne… A bez leda na vašoj hrani nestat će i vaše brige i frustracije!

Bez leda, bez briga, bez frustracija

Frustracije zbog leda u zamrzivaču, zamrznuta hrana prekrivena ledom i brige o tome hoćemo li pronaći ono što trebamo u neprepoznatljivoj kugli zamrznute hrane uskoro će biti samo uspomena iz davne prošlosti. Najavljujemo kraj frustracija koje uzrokuje led. Vrijeme je da osvježimo naš duh, tijelo i kuhinju. Gorenje kombinirani hladnjaci- zamrzivači s NoFrost tehnologijom unose novi val svježine zajedno sa svojim modernim izgledom i praktičnim funkcijama.

Nema više nakupina leda u vašem zamrzivaču

Provedite sunčan dan isprobavajući recepte za odlične smoothije dodajući baš one sastojke koje želite. Sastojke koje ste zamrznuli kako biste ih iskoristili u trenucima poput ovoga: u svoj ćete blender ili smoothie maker moći dodati trešnju po trešnju ili bobicu po bobicu. Zahvaljujući NoFrost tehnologiji vaše trešnje neće biti zalijepljene u neprepoznatljivu kuglu leda. NoFrost tehnologija i njezino strujanje hladnog zraka uklanjaju vlagu iz zamrzivača i na taj način onemogućuju lijepljenje zamrznute hrane. Vaše će zamrznute bobice ostati bobice… Izgledom, okusom i svježinom. Isto vrijedi i za trešnje i ostalu hranu koju izvadite iz zamrzivača. Zadržat će svoj oblik pa će time hrana u vašoj ladici u zamrzivaču biti uredno posložena i imat ćete više mjesta u njoj.

Zamrznute unutarnje stranice zamrzivača? Davna prošlost!

Što biste učinili kad odjedanput više ne biste imali ništa na popisu zadataka koje morate obaviti? Počnite razmišljati o tome jer više ne morate provoditi dane ispred svojeg zamrzivača s raznim „alatima“ za odleđivanje i posudom za led. Iscrpljujuće otapanje leda i čišćenje zamrzivača, tijekom kojeg trošite vrijeme i električnu energiju, sad su davna prošlost zahvaljujući NoFrost tehnologiji. NoFrost tehnologija i njezino učinkovito strujanje hladnog zraka uklanjaju vlagu iz zamrzivača i na taj način sprečavaju nakupljanje leda na vašoj hrani i unutarnjim stjenkama zamrzivača. A budući da nema leda, nema ni potrebe za njegovim otapanjem i lomljenjem te čišćenjem zamrzivača na tako težak način. Vrijeme možete provesti uživajući u aktivnostima kao što je berba borovnica koje će vas – ako se zamrznu na pravi način – dugo veseliti i zadržati sve dichtienganhmine, minerale i lijepe uspomene na ljeto.

Novi val svježine

NoFrost tehnologija u kombinaciji s inovativnim tehnologijama kao što su MultiFlow 360°, DynamiCooling i IonAir osigurava učinkovito strujanje ioniziranog zraka kako bi se održala stalna temperatura u svakom dijelu kombiniranih hladnjaka-zamrzivača Gorenje, uklonila vlaga i spriječilo nastajanje neugodnih mirisa. Rezultat je idealna mikroklima za zamrznutu hranu i namirnice koje se drže u hladnjaku, a koje dulje zadržavaju svježinu, izgled, boju i okus. Otkrijte sve prednosti NoFrost tehnologije i osjetite dugotrajnu svježinu i osvježavajući okus.

Uredne ladice bez leda

Ima li što ružnije od sloja leda na vašoj hrani i namirnica koje su izgubile okus? NoFrost tehnologija i njezino učinkovito strujanje zraka unutar zamrzivača učinkovito uklanjaju vlagu i sprečavaju nakupljanje leda na hrani i unutarnjim stranicama zamrzivača. Zaboravite na ledeni prekrivač na zamrznutoj hrani i uživajte u uredno položenim zalihama ukusne hrane.

Vrijeme je da osvježimo naš duh, tijelo i kuhinju. Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje i njihova NoFrost tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

купить дапоксетин в интернет аптеке

http://steroid-pharm.com

Super P-forсe купить