Ledo Sladoled & torbica za male šminkerice

Ledo je sinonim za ukusne, neodoljive kombinacije najfinijih sladoleda, a ovaj puta uz sladoled u obliku srca, dolazi i torbica u četiri različite boje, što će posebno oduševiti prave male šminkerice!  imaju sve što je potrebno da ih zavolite već na prvi pogled, jer sladoled od čokolade i vanilije posut ukusnim komadićima od bijele čokolade i jagode nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

ledoOvaj novitet iz Ledo škrinje osvaja na prvu zbog svog atraktivnog izgleda, ambalaže u obliku srca – torbice, a dolazi u čak četiri različite boje: rozoj, ljubičastoj, crvenoj i žutoj.

Kako Sladoled & Torbica dolaze pakirani u dodatnu kartonsku kutiju oslikanu veselim dizajnom, mogu poslužiti i kao savršen poklon koji će bez sumnje izmamiti osmjeh na svačijem licu. Sladoled&Torbica idealan su dodatak za svako druženje vaših najmlađih jer nakon što vi ili vaša miljenica pojedete sladoled zabava uz prekrasnu torbicu tek počinje. Dok se djevojčice igraju, skupljajući ove prekrasne torbice, probudite i vi dijete u sebi i dopustite si malo veselja uz ovaj fini Ledo sladoled koji vas čeka u svim Ledo škrinjama.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.farm-pump-ua.com/testoged-e.html

farm-pump-ua.com