Za vas pišu…

Stribor
Marković

fitoaromaterapeut, dr. sc., mag. pharm.

Stribor Marković diplomirao je farmaciju i medicinsku biokemiju na Farmaceutsko-biokemijskom faktultetu i doktorirao farmaceutske znanosti. Radio je na istraživanju lijekova i kontroli kvalitete, a već petnaest godina bavi se fitoterapijom i aromaterapijom i uvođenjem tih disciplina u medicinu te savjetuje i educira u tom području.

Njegov rad možete pratiti i na:

fitshop.hr

dodaci prehrani za sportaše i rekreativce

Već više od 15 godina fitshop.hr bavi se savjetovanjem i prodajom proizvoda dopunske prehrane sportašima i rekreativcima. U dugogodišnjem radu savjetovali su i predlagali programe dichtienganhminizacije i prehrane tisućama rekreativaca, sportskim klubovima, vrhunskim profesionalcima i olimpijskim natjecateljima. Među prvima su našem tržištu ponudili proizvode vodećih brandova dopunske prehrane.

Više doznajte na:

Daja Globan
Kovačević

urednica, književnica, freelancerica

Daja Globan Kovačević diplomirala je Studij hrvatskog jezika i književnosti na Filozofskom te Studij socijalnog rada pri Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radila je kao lektorica, redaktorica, novinarka i  urednica u dnevnim, tjednim i revijalnim izdanjima novinskih kuća, a sada je – u najboljim godinama – freelancerica. I piše romane za odrasle i djecu te ovaj blog.

Njezin blog možete pratiti ovdje:

dichtienganh.info/blog

Jasna Opalić
Borota

urednica portala
dichtienganh.info

Novinarstvom se zarazila slučajno, kad je profesor stilistike tražio dvije studentice koji bi radile u Večernjaku kao lektorice. Tamo je učila o medijskom poslu koji joj se jednom zauvijek zavukao pod kožu. Iz Večernjeg je prešla u Revije u kojima je bila urednica u ženskom magazinu Tena, a iz tiskanog se novinarstva prije osam godina preselila na web. I još je tu.

Njezin blog možete pratiti ovdje:

dichtienganh.info/blog

もっと

www.biceps-ua.com/optimum-opti-men-90-tabl-usa.html

progressive.ua