Za vas pišu…

Stribor
Marković

fitoaromaterapeut, dr. sc., mag. pharm.

Stribor Marković diplomirao je farmaciju i medicinsku biokemiju na Farmaceutsko-biokemijskom faktultetu i doktorirao farmaceutske znanosti. Radio je na istraživanju lijekova i kontroli kvalitete, a već petnaest godina bavi se fitoterapijom i aromaterapijom i uvođenjem tih disciplina u medicinu te savjetuje i educira u tom području.

Njegov rad možete pratiti i na:

Jelena Butigan

voditeljica Šarenog studija, instruktorica pilatesa i body & mind programa

Jelena Butigan redovno se educira na domaćim i stranim konvencijama, stručnim edukacijama i seminarima, a kao prezenter body & mind programa svoje znanje dijeli na mnogim konvencijama u zemlji i inozemstvu. Instruktorica je i programa za rekreaciju ljudi starije životne dobi te instruktorica  TRX Suspension Traininga, a od 2015. i certificirana instruktorica pilatesa i joge.

Njezin rad možete pratiti i na:

Daja Globan
Kovačević

urednica, književnica, freelancerica

Daja Globan Kovačević diplomirala je Studij hrvatskog jezika i književnosti na Filozofskom te Studij socijalnog rada pri Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radila je kao lektorica, redaktorica, novinarka i  urednica u dnevnim, tjednim i revijalnim izdanjima novinskih kuća, a sada je – u najboljim godinama – freelancerica. I piše romane za odrasle i djecu te ovaj blog.

Njezin blog možete pratiti ovdje:

dichtienganh.info/blog

Jasna Opalić
Borota

urednica portala
dichtienganh.info

Novinarstvom se zarazila slučajno, kad je profesor stilistike tražio dvije studentice koji bi radile u Večernjaku kao lektorice. Tamo je učila o medijskom poslu koji joj se jednom zauvijek zavukao pod kožu. Iz Večernjeg je prešla u Revije u kojima je bila urednica u ženskom magazinu Tena, a iz tiskanog se novinarstva prije osam godina preselila na web. I još je tu.

Njezin blog možete pratiti ovdje:

dichtienganh.info/blog