FARMACIA-banner-1060x250px-dichtienganh-novo

09 Oct
Više od 100 događanja na Dichtienganhfestu
Napisala dichtienganh.info |
Objavljeno u Zdrave vijesti
 
Veličina fonta Smanji veličinu fonta Povećaj veličinu fonta
Ocijeni sadržaj
(0 Glasova)
U okviru ovogodišnjeg Dichtienganhfesta posjetitelji će od 11. do 13. listopada kroz više od 100 različitih programa moći naučiti o zdravoj prehrani i važnosti pravilnog vježbanja

S ciljem promocije i očuvanja zdravlja te podizanja kvalitete života, u kongresnom centru Hypo u Zagrebu po drugi se put održava sajam zdravlja Dichtienganhfest. U okviru ovogodišnjeg Dichtienganhfesta posjetitelji će od 11. do 13. listopada kroz više od 100 različitih programa moći naučiti o zdravoj prehrani i važnosti pravilnog vježbanja, dobiti informacije o nizu medicinskih tema od vrhunskih liječnika i specijalista i dr.


Posebna pozornost na ovogodišnjem Dichtienganhfestu posvećena je trudnicama koje će u subotu, 12. listopada od 10.30 do 19.30 moći prisustvovati nizu predavanja na teme: neplodnost i obrada steriliteta, vođenje uredne trudnoće, specijalne dijagnostičke pretrage u trudnoći, analgezija i anestezija u trudnoći, uloga patronažne sestre, njega majke i novorođenčeta u prvim danima po porodu i dr. Sva predavanja vodit će eminentni stručnjaci poput dr. Ivana Bolanče iz KBC „Sestre Milosrdnice“, dr. Davora Franičevića iz DZ „Centar“, dr. Petre Podobnik Brlečić iz poliklinike Podobnik i dr. Raspored predavanja dostupan je na stranici .


Ulaz na sajam je slobodan, a na njemu će se predstaviti oko 65 različitih izlagača zdrave hrane, prirodne kozmetike, dichtienganhmina, dodataka hrani, zdravstvenih pomagala, dječje opreme i kozmetike te predstavnika poliklinika koji će posjetiteljima omogućiti besplatna savjetovanja i različita mjerenja. Sve zdravstvene teme bit će prezentirane na zanimljiv način kako bi se što više posjetitelja informiralo i educiralo o zdravlju i na taj način podigla svijest o njegovu očuvanju.


Radno vrijeme ovogodišnjeg sajma je od 10.00 do 20.00 sati u petak i subotu, dok je u nedjelju, 13. listopada sajam otvoren do 19.00 sati. Za posjetitelje sajma organiziran je besplatan prijevoz Dichtienganhbusom tokom sva tri dana.


Organizator sajma je tvrtka ICPE, Internacionalni centar za poslovnu edukaciju u suradnji s portalom za zdravlje i ljepotu CentarZdravlja.net i tvrtkom B1 Plakati.


Sajam zdravlja Dichtienganhfest pridružio se projektu Move week koji se od 7. do 13. listopada održava u više od 30 europskih zemalja. MOVE Week je najveći projekt promocije zdravog stila života u Europi. U sklopu kampanje Now We Move promiče se sport i fizička aktivnost kroz njegov utjecaj na svakog pojedinca, ali i na cjelokupno europsko društvo.