FARMACIA-banner-1060x250px-dichtienganh-novo

30 Jul
Što uzbuđuje muškarce?
Napisala Kristina Litvan |
Objavljeno u Među plahtama
 
Veličina fonta Smanji veličinu fonta Povećaj veličinu fonta
Ocijeni sadržaj
(19 Glasova)

Svaki od horoskopskih znakova ima svoje talente i sklonosti. Otkrijte erotsku stranu muškaraca prema znakovima zodijaka

Svaki od horoskopskih znakova ima svoje talente i sklonosti. Prema astrolozima, tu i leži razlog zašto se s nekim bolje slažemo u postelji nego s drugim. Naš horoskop otkriva erotsku stranu muškaraca prema znakovima zodijaka, pa žene uz razonodu mogu doznati u kojim ih zodijačkim kombinacijama očekuju prava erotska uzbuđenja i seksualni sklad.


Ovan


Ovaj tvrdoglavac je samouvjeren, neustrašiv i ambiciozan – muškost mu izbija iz svake pore tijela. No, ne dajte se zavarati. Čak i kad izgleda kao dražestan dječak, ispod te vanjštine čuči razbojnik. On uzima ono što želi. Njegove izabranice uvijek su presretne, jer muškarac Ovan fantastično ljubi i spreman je energično voditi ljubav češće od ostalih.

• Što ga uzbuđuje: Ovan traži boginju među ženama, što je razumljivo jer on sam ima puno testosterona. Njegova idealna Venera treba biti gracilna, nježna i pasivna. Poželjno je čak da ponekad bude i krhka, jer to snažno budi njegove lovačke nagone i silno ga seksualno uzbuđuje.

• Vruće veze: Žena u znaku Blizanca pravi je izazov jer posjeduje dovoljno drskosti koja u Ovnu budi zvijer kojoj ona ne može odoljeti. Žena Djevica u muškarcu Ovnu pobuđuje snažne osjećaje muškarca spasitelja. Žena Bik i muškarac Ovan klasičan su primjer savršenog para, jer ona je primjer ideala ženstvenosti. Za njega je takva veza ostvarenje sna - osjeća se pobjednikom i vrhunskim muškarcem.


Bik


Oni koji ih poznaju znaju da je muškarac Bik polagan, ali snažan. No, malo tko zna da je muškarac Bik dobar poznavatelj žena stalno u potrazi za nježnostima. Od muškarca Bika žene dobivaju svega u izobilju, prije svega se to odnosi na seks. Ako se netko nađe u blizini njegove najdraže, taj miran i jak muškarac može se tako razljutiti da će rušiti sve oko sebe.

• Što ga uzbuđuje: Voli strastvene žene izraženih oblina. Ako upravo takva žena pokaže interes za njega - odlično! Jer Bik voli biti zaveden i osvojen. Muškarac Bik voli dugotrajni seks, a brze seksualne seanse nastoji izbjeći. Ništa ga ne može uzbuditi kao duga i nježna predigra.

• Vruće veze: Strastvenost, putenost i požuda - tako izgleda veza muškarca Bika i žene Škorpiona. Žena Djevica može ga očarati i on će joj se diviti, što će pokazati zahvalnošću, ljubavlju i nježnošću. Ukratko, ta je kombinacija najbolja za sklapanje braka. Veza između Bika i žene Ribe ima velik potencijal, jer takvoj se nježnoj ženi ovaj snažan muškarac rado predaje.


Blizanci


S njime vaš ljubavni život nikad neće biti dosadan. Jednom će vam biti mirno i ležerno, a koji tren kasnije možete očekivati oluju. Muškarac Blizanac je nježan, snažan i drzak - sve odjednom. On ima dva lica. Nakon što vas ljubi poput zaštitnika u čelo, pretvara se u neodoljivog i blistavog osvajača. U seksu je brz i zahtjevan, ali ne odriče se ni dugih predigri. Voli eksperimentirati, ali ne pretjerano - radije ostaje na sigurnom terenu.

• Što ga uzbuđuje: Uzbuđuju ga inteligentne, vesele i duhovite žene. U takvoj ženi vidi svoju drugu polovicu koja mu nedostaje. Iako djeluje lepršavo i neobavezno, taj sunčani dječak traži jednu jedinu i pravu ženu - svoju izgubljenu blizanku.

• Vruće veze: Odnos u kojem sigurno postoji "kemija" veza je između Blizanca i žene Škorpiona. U takvoj vezi strasti nikad ne nestaje. U vezi sa ženom Strijelcem moguć je i pomalo prljav seks. To se dvoje dobro upotpunjuje, a jake i slabe strane im se uravnotežuju. Divlji seks sa ženom Ovnom za muškarca Blizanca jedinstveno je slavlje i užitak.


Rak


On je nepopravljivi romantičar koji rado sanjari. Brižan je, osjećajan, ugodan i veseo. Ušulja se u žensko srce i kad je jednom uhvati u svoja rakovska kliješta, ne pušta je lako. U vođenju ljubavi nije mu važno samo zadovoljstvo i radost, već seks smatra dokazom koliko cijeni ženu koju voli. Muškarac Rak ženu doživljava kao izvor života.

• Što ga uzbuđuje: Nijedan drugi muškarac ne žudi toliko snažno za uronjavanjem u dubine erotskog iskustva kao muškarac Rak. Pritom voli vodstvo prepustiti svojoj jakoj partnerici. Više mu znači partnerici pružiti zadovoljstvo nego doživjeti vlastito.

• Vruće veze: Žena Jarac je žena njegovih snova i oni vode ljubav divlje i nježno u isto vrijeme. S Račicom će muškarac Rak ostvariti vezu u kojoj će oboje živjeti od ljubavi i zraka. To je čudesna i rijetka emocionalna veza. Između Raka i žene Djevice ljubav jednostavno teče, jer to dvoje ljudi neprestano se zavode i ponovno osvajaju.


horoskop2Lav


Izdržljivost i samopouzdanje glavne su osobine muškarca Lava. No, seks za njega nije samo čin zadovoljenja strasti već je postelja sveto mjesto. Ako pronađe pravu ženu za sebe, Lav je apsolutno otvoren za sve. Tada nema prepreka strastvenom, ekstatičnom i beskrajnom seksu, koji bez problema može trajati i po nekoliko sati.

• Što ga uzbuđuje: Lav je kralj i u potrazi je za svojom kraljicom. Njemu je potrebna samouvjerena, divlja žena koju će krotiti u krevetu. Žena koja na kraju u krevetu čini ono što on od nje traži izazvat će najdublje divljenje muškarca Lava. Jedini problem na koji možete naići jest njegov strog moralni stav. Pa ako se slučajno nađete suočeni s njegovim čvrstim moralom, poslužite se lukavstvom, jer to će ga oboriti s nogu.

• Vruće veze: Par iz snova su muškarac Lav i žena Blizanac. Ona će ga uvijek držati nasmijanim i oboje će uživati. Vruća avantura koja brzo može prerasti u ozbiljnu vezu je ona između Lava i žene Ovna. Ženu Ribu muškarac Lav doživljava poput božice kojoj se divi - ta veza mnogo obećava.


Djevica


Muškarac Djevica je vatren, izdržljiv i osjećajan. On točno zna kako upravljati svojim tijelom na kreativan način tako da pruži svojoj izabranici najviše užitka. Svoje lijepe usne ne koristi samo za ljubljenje već i za štošta drugo što njegovoj ljubljenoj donosi dodatne užitke u postelji. Boravak s njim u krevetu može se otegnuti, jer on je izdržljiviji od mnogih.

• Što ga uzbuđuje: Kad je partnerica, barem naizgled, pomalo hladna, nezainteresirana i ne baš iskusna. Muškarcu Djevici ništa ne pričinja toliko zadovoljstvo kao razotkrivanje i oslobađanje njezine strastvenosti.

• Vruće veze: S razuzdanom ženom Račicom ovaj će muškarac i sam biti krajnje opušten i bez ograničenja. U vezi s Lavicom bit će žestoko, jer muškarcu Djevici može se dopasti njezina dominacija. Žena Jarac čini mu se pomalo hladnom i nepristupačnom, što ga još više uzbuđuje. Ovo dvoje će u krevetu preskočiti sve barijere i u svoj odnos uložiti bezgraničnu emocionalnu energiju.


Vaga


Kako se i očekuje od pravog gospodina, muškarac rođen u znaku Vage pažljiv je i strastven. Pravi je romantičar i za svoju ljubav će skinuti i zvijezde s neba ne bi li je zaveo.

• Što ga uzbuđuje: Nakon zavođenja slijedi erotično putovanje s mnogo međuigara - nešto više nalik strastvenoj jogi nego razuzdanom seksu. Velika prednost ovog muškarca jest to što je pravi majstor u maženju, čime partnericu može nježno i gotovo neprimjetno dovesti do krajnjeg užitka.

• Vruće veze: Muškarcu Vagi i ženi Lavici trebat će malo više vremena da se zbliže, ali kemija se trenutno uspostavlja. Žena i muškarac oboje u znaku Vage izuzetno su dobar par i ta veza može biti vrlo uspješna. Oboje su slobodna duha i ugađaju jedno drugome širokim izborom erotskih užitaka. Muškarac Vaga i žena Rak izuzetno su privlačni jedno drugome i uzajamno djeluju stimulirajuće.


Škorpion


U postelji voli biti vođa i uživa u divljem i zahtjevnom seksu. Škorpionu je seks potreban kao i zrak, zbog čega žene nerijetko previde koliko je ranjiv. Prva seksualna iskustva stječe u mlađoj životnoj dobi i zbog toga je u ljubavnim odnosima vrlo vješt i lako ih ostvaruje. Ambiciozan je, pa je i njegov cilj u vođenju ljubavi daleko iznad fizičkog vrhunca, on želi trajno usrećiti ljubljenu ženu.

• Što ga uzbuđuje: Strastvena partnerica iz koje pršti energija sunca otopit će Škorpionovo srce. On zna da će ona i u seksu rijetko zatezati uzde, a to je ono što njemu treba. Muškarac Škorpion pravi je majstor u vođenju ljubavi i ništa ne radi napola. Seks s njim je poput oluje, a bit će još intenzivniji ako se manje usredotočite na krajnji cilj i potpuno prepustite njegovim vještinama i svome užitku.

• Vruće veze: Muškarac Škorpion i žena Jarac podjednako su razuzdani i u vezi postižu užitke nevjerojatnih razmjera. Žena Ovan zahtjevna je, što je za Škorpiona vrlo izazovno. Veza s Lavicom neraskidiva je, jer ona može i zna u stopu slijediti njegove fantazije.


Strijelac


Usredotočen, veseo i revan je muškarac Strijelac. Ne štedi na emocijama i svoju najdražu obasipat će raznim izrazima nježnosti - od ruža na uzglavlju do ljubavnih pjesama ispod prozora. Što se seksa tiče, ovo dijete prirode može voditi ljubav bilo kada i bilo gdje.

• Što ga uzbuđuje: Priđite mu s velikom dozom glamura i humora. Strijelac se ubraja u muškarce s vrlo izraženom muževnošću, pa voli vidjeti Amazonku u svojoj partnerici. Duga i maštodichtienganh predigra tijekom koje se "morate braniti" uzbudit će ga do krajnosti.

• Vruće veze: Brojne legende satkane su na opjevanoj ljubavi žene Strijelca i muškarca Strijelca. Žena rođena u znaku Blizanaca seksualno je vrlo privlačna Strijelcu i savršeno odgovaraju jedno drugome. Njihova tijela usklađena su poput ključa i ključanice, pa im je seks toliko intenzivan da gube tlo pod nogama. Muškarcu Strijelcu i ženi Vodenjaku postelja je udobna kukuljica koja ih štiti od ostatka svijeta.


Jarac


U zavođenju gotovo mu nema premca. To ne znači da se ponaša poput macho muškarca, naprotiv njegova zavodljivost leži u neodoljivoj mješavini sjete i seksi treptanja očima. Jarac posjeduje veliku erotsku moć, ali obično se ponaša poput pravog džentlmana i svoj libido viteški drži na uzdi.

• Što ga uzbuđuje: Osvojiti ga možete mješavinom duha, temperamenta i damskog stila. Njegovim zavodničkim sposobnostima potreban je jasan objekt požude. Stoga mu nemojte olakšati život, već ga uvijek ponovno mamite i izazivajte.

• Vruće veze: Muškarac Jarac i žena Bik visokih su kriterija i savršeno pristaju jedno drugome. I sa ženom u znaku Vodenjaka frcat će iskre, a seks među njima strastven je. Dobar seks s Jarcem mogu očekivati i putene žene Škorpioni, jer njena dominacija u vezi dodatno uzbuđuje njezinog kultiviranog partnera.


Vodenjak


Muškarcu Vodenjaku svaki je dan Valentinovo; on vodi ljubav nježno, intenzivno i pomalo luckasto. Dakle, što se seksa tiče - najbolje je uživati ga svake noći jer njime dokazuje svoju ljubav! A i tijekom dana kupit će svojoj voljenoj stotinu crvenih ruža i satima pričati romantične bajke. Istraživač u njemu tjera ga na različite pothvate, u svim područjima pa i u seksu. U ljubavi Vodenjak ide iz krajnosti u krajnost – od potpune preplavljenosti osjećajima do blage distanciranosti.

• Što ga uzbuđuje: Traži seksi i snažnu ženu, ravnopravnu partnericu, kako u svakodnevnom životu, tako i u seksu. Ponekad će mu odgovarati da ona ima ulogu vamp žene, a ponekad majčinski odnos, jer Vodenjak je pomalo i dijete. Veza s njim može biti ostvarenje sna ako ste spremni na eksperimente u krevetu.

• Vruće veze: Seksualni odnos između muškarca Vodenjaka i žene Vage fantastičan je. Nevjerojatno je dobar i odnos muškarca Vodenjaka i žene Jarca. A žena Strijelac promijenit će Vodenjaku život iz korijena.


Ribe


Muškarac Riba voli duhovno, duboko, ali vrlo vješto. Osjeća li da je pronašao mjesto koje mu može biti dom, ostat će tamo zauvijek. Muškarac u znaku Ribe najodaniji je partner. U seksu je obično radije očarani promatrač doli aktivni zavodnik. Kao pripradnik kreativnog znaka uvijek će se rado predati cilju ostvarenja njezinih želja.

• Što ga uzbuđuje: Neiskusna u postelji nije ono što će baš uzbuditi ovog muškarca. Muškarce Ribe uzbuđuju žene s iskustvom, pa će vrlo rado iskušati nešto novo i zanimljivo. Muškarac Riba ugodan je i jednostavan - otvoreno će reći što voli u krevetu i očekivat će od svoje partnerice isto zauzvrat.

• Vruće veze: Sa ženom Vagom može imati ekstatičnu vezu, ona mu lako može postati istinskom erotskom muzom. Brzo osvajanje i intenzivan odnos može se očekivati između tog muškarca i žene Vodenjaka. Veza sa ženom Ribom može biti izuzetno dinamična i uspješna.

 

Fotografije Inmagine

Više u ovoj kategoriji: « Erogene zone